Aardig personeel en de tandarts altijd open en vriendelijk
Er heerst een ontspannen sfeer waardoor ik me erg op mn gemak voel altijd.
Een deskundige behandeling door Carola.
Vriendelijk Terzake kundig Goed advies
Lotte neemt de tijd voor mij ook met mijn angst voor de tandarts.
Ik word goed, vriendelijk, met persoonlijke aandacht en vakkundig geholpen. De aanmeldzuil werkt erg efficiënt. Ook receptiepersoneel en assistenten zijn aardig en klantvriendelijk. De behandelkamers zijn slim opgezet, maar garanderen niet altijd privacy en geluidafscherming. Zitcomfort wachtkamer begane grond is matig (kaarsrechte zetels), maar ik hoef met een afspraak daar gelukkig nooit lang te zitten. De populaire radiozender die overal en voortdurend te horen is, vind ik persoonlijk wel heel storend.
Afgebroken kies snel en netjes geholpen
Prettig geholpen en vriendelijk
Vakkundig en op prettige wijze behandeld en geadviseerd door Andrea en assistente . Top !
Had me eig drukker gemaakt, terwijl daar eig helemaal geen reden voor was
vriendelijk en correct behandelt
nvt
goed en vakkundig
Vriendelijk en goed geholpen
Ik was een tijd niet bij de tandarts geweest i.v.m. angst. Ik ben erg goed geholpen en ik ben (zo ver dat kon) gerust gesteld. De behandeling ging goed en het resultaat was top.
Er werd goed geluisterd naar mijn vragen en dat werd serieus behandeld en gecontroleerd. Zij was een tijdelijke tandarts maar erg vriendelijk !
UItstekend en heel vriendelijk op de afgesproken tijd behandeld,
Gewoon snel een afspraak en goed geholpen, ondanks het feit dat 'mijn eigen' tandarts er niet meer werkzaam was.
Het is leuk binnenkomen en modern digitaal aanmelden op touchscreen , vriendelijk personeel, top .
Wordt mooi op tijd geholpen en goed ook.
Op tijd en vriendelijk ontvangst. Duidelijkheid welke handelingen hoe en wat ging gebeuren.
Gewoon goed
Mijn ervaringen zijn altijd goed geweest. Ik ben een bange poeperd en daar is altijd begrip voor. Terwijl ik mij ook voor kan stellen dat dat niet altijd leuk is om dat in de stoel te hebben.
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.