zie boven
Heel goede behandeling en er werd rekening gehouden met mijn slechte nek.
Er is ruim tijd voor een behandeling en ook persoonlijke aandacht. Dit is zeer prettig.
Ik ben wet te vreten over mijn tandarts
Alles is netjes en correct uitgevoerd
TP de Beiaard is een fijne praktijk met prettig personeel. Iedereen is vriendelijk en je wordt snel en goed geholpen. Behandeling werd goed uitgevoerd door een ervaren tandarts. Kortom weer een tevreden patiënt!
Vanaf de receptie tot en met het contact de tandarts zelf een prettige ervaring. De dame achter de receptie was ondanks een valse brandmelding en nukkige klant toch heel vriendelijk en relaxed. De mondhygiëniste heeft oog voor cliënt en behandelt met zorg. Tandarts Joost is gewoon prettige arts waar ik al jaren kom.
LIsa doet het prima
Ik ben goed geholpen vriendelijk afwerking tanden prima uitleg wat er gaat gebeuren uitstekend.
De telefonische en online bereikbaarheid van de praktijk is onvoldoende. De mogelijkheden om op korte termijn een afspraak te maken zijn er niet. De wachttijd is ongeveer 2 maanden.
Prima geholpen, prettige sfeer, komt deskundig over. Geeft ongevraagd advies op een prettige manier. Werkt voorzichtig waardoor ik nauwelijks tot geen pijn heb gehad.
Mijn ervaring is dat iedereen waar ik mee te maken heb gehad, Dat ze allemaal professioneel te werk zijn gegaan. Met vriendelijke groet A.v.H.
Competent en vriendelijk
Fijne praktijk ,over gekomen van andere tandarts voelde me gelijk op mijn gemak
Bij het maken van een afspraak denken de medewerkers goed met je mee, zijn vriendelijk. De behandelaars zijn heel aardig en empathisch. En deskundig.
vriendelijk contact
Prettige mensen, die willen helpen. Van de dames bij de balie, assistenten, en tandarts zijn duidelijk en hulpvaardig en veel met een lach en fijn gevoel.
Ondanks dat naar de mondhychieniste niet mijn hobby is is alles heel prettig verlopen. Ik ben kundig en vriendelijk geholpen.
In mijn beleving werd de behandeling te snel afgeraffeld. Het netjes afwerken van de vullingen verdiend meer aandacht. Ik krijg de indruk dat men onder te hoge werkdruk moet werken.
ze zijn zorgzaam en vriendelijk
Fijne behandeling
Na een val op mijn gezicht adviseerde de huisarts om ook naar de tandarts te gaan voor controle van mijn voortanden ivm pijn. Ik mocht gelijk komen en er werd meteen een spalk geplaatst.
Je krijgt altijd dezelfde tandarts. Kundig, geen opdingerige adviezen. Praktijk heeft een hoge kwaliteit.
Alles zoals het hoort te zijn 10 op 10
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.