Goede ontvangst. Werd goed behandeld.
Probleemloze controle en schoonmaken gebit
Heel professioneel personeel, vriendelijk, mooie praktijk.
goede afspraken
Deze praktijk is zeker een aanrader
Ik viel waardoor een voortand deels afbrak Ik kon helaas niet dezelfde dag terecht maar doordat ik geen pijn had ben ik niet naar de spoedeisende hulp gegaan maar gewacht tot maandag. Ben toen prima geholpen en ben erg blij
Had heel het weekend tandpijn.maandagochtend gebeld,kon om 13.30 al komen.Geweldig heel fijn vond ik dat.
Alles volgens afspraak
Prima en gezellige controle afspraak, maar vreemd was wat ik vorig jaar al aangaf als raar gevoel met mijn tong bij een kies bleek dit jaar ineens wel een gaatje..
Bij Carola, de mondhygiëniste geweest deze keer, al jaren vakkundig door haar geholpen op een vriendelijke manier. Top !! Zelfs tijd voor een gesprekje, voor, tijdens en na de behandeling.
Het is heel prettig als er genoeg tijd aan je gebit wordt besteed en het is een feest als er geen behandeli gnodig is. Ben heel tevreden over mijn tandarts hoor. Prettig weekend
Heel goed en vriendelijk geholpen met het hele gezin
Ik had schade aan een kies en kon nog dezelfde dag worden geholpen.
Vriendelijk, professioneel, compleet
Tandarts altijd aardig mondhygienst ook
Tandarts vermeulen altijd een fijne ervaring mee. Dit keer geen fijne assistente.
Goede ervaring over de behandeling.
Wordt regelmatig gevraagd of het goed gaat verder aardige bediening
Slecht telefonisch bereikbaar en geen reactie op meerdere terugbelverzoeken. Uiteindelijk telefonisch afspraak kunnen maken. Ervaring bij tandarts en mondhygiëniste was verder uitstekend
Bij de mondhygiëniste geweest bestede echt aandacht en heeft lekker weer alles schoongemaakt en nagekeken. Was heerlijk en zij vertelde steeds wat ze ging doen dat vind ik ook altijd heel fijn.
zie vorig antwoord
Om een afspraak te kunnen maken ben ik bijna een week bezig geweest, want de telefoon wordt niet opgenomen. Ook niet terug gebeld via het afsprakenformulier. Er werd aangegeven vanwege personeels tekort toen ik uiteindelijk iemand aan de telefoon kreeg. Tja, erg vervelend natuurlijk, maar niet klant/patient vriendelijk. Een tip: via online boekingssysteem een afspraak kunnen maken, scheelt ook weer telefoontjes vanwege het personeels tekort.
zeer goed
zeer goed geholpen
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.