Vind het erg vervelend als iemand je helpt als hij nederlands slecht verstaat. Als ik wat vroeg had ik de indruk dat hij het niet begreep. voelde dat er en iets tussen bepaalde tanden was gekomen na het schoonmaken ,maar kon dit ook niet duidelijk maken, heb thuis maar geflost.
prettig ontvangst, duidelijke uitleg
Al meer dan 40 jaar komen wij met het hele gezin bij tandarts vos en daarvoor bij zijn voorganger het is zo vertrouwd en worden altijd zeer goed geholpen fantastische praktijk zelfs mijn kleinkinderen komen er nu ook
De behandeling bij mondhygieniste en controle bij tandarts goed op elkaar afgestemd. Verder correcte en deskundige behandeling.
Ik ben al vele jaren cliënt bij Kliniek voor Tandheelkunde te Tholen en zeer tevreden over de behandelingen van de tandarts, evenals de ontvangst van de dames aan de receptie. Ik heb een vaste tandarts en dat vind ik heel prettig en belangrijk! Hij houdt ook rekening met mijn grote angst voor sommige behandelingen.
Wij worden altijd vriendelijk en professioneel behandeld.
Keurige ontvangst en behandeling
Voor jaarlijkse controle geweest, zowel tandarts als assistent neemt voldoende tijd voor je. Luistert goed en geeft goed advies voor mondverzorging.
Zie hierboven
Vriendelijk meedenkend duidelijk
De 2 dames hebben mij op één geheel ontspannen wijze en met een lach behandeld. Ik heb sowieso wel wat angst. Maar met hun kunde en uitleg en een grapje tussendoor. Ben ik dankbaar de praktijk uitgestapt.
Prettig geholpen
Fijne kennismaking met nieuwe tandsarts
Men neemt de tijd, geeft adviezen en is vriendelijk. Behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd.
Er werd alle tijd genomen ook de afspraak was op tijd zeer tevreden er over
Goed geholpen.
Na een Corona-pauze weer voor controle geweest. Zoals altijd zeer tevreden over het contact met alle disciplines en hun informatie, organisatie en vakbekwaamheid. De wachttijden voor tandheelkundige behandeling zijn lang, maar dat geldt niet voor acute problematiek.
Goed en snel geholpen
Mijn ervaring met deze kliniek is heel goed. Alles werd goed uitgelegd. En deze keer kon Ik gelijk geholpen worden door de mondhygieniste. Want de andere Karen moet Ik daar een apart afspraak voor maken en weer terug komen. Gr. Jolanda
ik word hier gezien met mijn wensen en angsten.
Ik ben goed geholpen
Ik heb zelf geen moeite met dat ik naar de tandarts moet maar kan snappen dat het voor kinderen toch wel eng is , mijn dochtertje van bijna 5 is pas voor de 3e al mee geheerst voor haar controle en ze vind het leuk en de tandarts die we altijd hebben is lief zegt ze
Te
In één woord geweldig
Fijne praktijk met vriendelijk en vakkundig personeel
Kaaij 14
4691EE Tholen
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.