Zeer kundige tandarts, uitstekend team
Ik kon met mijn tandpijn snel terecht in de kliniek. Tijd en persoonlijke aandacht.
Zie boven
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan.En de behandeling is naar tevredenheid.
Nog steeds tevreden over het bezoek voor mijn afspraak. Tot mijn verbazing terwijl er al heel veel regels zijn vervallen inmiddels behalve de Corona basisregels vind ik het jammer dat je nog steeds niet fatsoenlijk je mond binnen in de stoel mag spoelen. Geen idee wat hier nu nog de reden van is, hopelijk vervalt dit binnenkort en kunnen we gewoon ons mond weer normaal met water spoelen. Naar de lijst die je moest invullen over Corona voor je op bezoek komt wordt niet meer gevraagd of je deze wel hebt ingevuld ter controle. Een collega had deze niet ingevuld, per ongeluk vergeten maar er was ook niet gecontroleerd waarom deze niet was ingevuld.
Word op een fijne kundig manier geholpen.
goed te woord gestaan, geïnformeerd en behandeld
Prima, kan niet beter.
Goede ervaring
Correct geholpen en gelijk tandsteen weggehaald en vulling bijwerkt super alles gelijk afgewerkt dat vindt ik fijn
Snel, efficiënt en duidelijk
Het is een hele goede tandarts praktijk
Zie hierboven
Prima, vakkundig, op tijd en vriendelijk
Fijne ervaring
Stekende pijn oorzaak niet gevonden
Door de duidelijke uitleg weet je waar je aan toe bent. Daarbij is de vriendelijkheid ook een positief punt.
het is goed geregeld de mensen zijn erg vriendelijk
Goede praktijk
Ik werd netjes verwelkomt, hoefde niet lang te wachten. Daarbij had de tandarts van dienst erg veel geduld en legde ook alles netjes uit.
Zij is erg vriendelijk en kundiget zachte hand. Top voor de kinderen ook
Veel deskundigheid en tegelijkertijd flexibiliteit en de nodige empathie voor de patiënt ervaren bij Tandarts Sajedi
implantoloog, is niet vriendelijk, erg gehaast, en erg onvriendelijk tegenover collega,s, voeltde niet prettig aan
Tevreden
Zeer snelle en acurate behandeling
Kaaij 14
4691EE Tholen
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.