goed geholpen aan balie
Mijn tandarts is bovenal altijd vrolijk en voert de meest ingewikkelde behandelingen pijnloos en deskundig uit. Het zijn altijd ontspannende bezoeken waarbij ik precies weet wat hij gaat doen en wat het eindresultaat is.
Ik kom graag naar Tholen.
Al vele jaren goede en fijne ervaring en aandacht voor alles door tandarts Vos
Deed alles goed uitleggen en was heel vriendelijk
Kom daar al jaren nog nooit een probleem gehad. Ze houden zeer zeker rekening met je leeftijd en ouderdom.
Na jaren een vaste tandarts nu 2 opvolgende jaren een andere nieuwe tandarts gehad,
Onze gehandicapte dochter prima behandeld.
Bij deze tandarts kom ik al zo'n 30 jaar naar volle tevredenheid
Duidelijke instructie , fijn geholpen.
tandsteen verwijderd geweldig zo zorgvuldig en voorzichtig Maaike dat heeft gedaan
Erg fijn ze houden rekening met je angst. Gelijk controle en gelukkig tijd voor vulling en tandsteenverwijdering zodat ik niet terug hoefde te komen. Super
Assistente spreekt weinig Nederlands, wordt je door haar ontvangen met jonge kinderen, dan is dat wel jammer. Ze is in staat enigszins belangstellend vragen te stellen, maar niet in staat op de reactie van het kind in te gaan.
Na lange tijd eindelijk Tandarts weer kunnen bezoeken ,wat ook nodig was, heel fijn dat hij zelf de controle deed in plaats van de assistente , gaf een veilig gevoel .
Goed geholpen.
Voel me in goede handen en voel me vertrouwd en serieus genomen.
Opties besproken en gelijk aktie ondernomen
Goed geholpen.
De kliniek voldoet aan wat je verwacht bij een tandarts, baliemedewerksters altijd vriendelijk, bereid om mee te denken bij maken van afspraken, al met al zeer blij mee. De huidige tandarts die we hebben; rustig, stelt je op je gemak.
Goede en vriendelijle behandeling.
zoals het boven staat.
zorgvuldig, rustig, prima reiniging
Ik werd netjes en correct geholpen
Altijd gastvrij ontvangen. Personeel is vriendelijk en behandelingen worden altijd netjes uitgevoerd.
Uitstekende behandeling
Kaaij 14
4691EE Tholen
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.