M
Op tijd en vriendelijk
De nieuwe tandarts is zeer vriendelijk en komt deskundig over.
Ik voel me als mens gezien en benaderd. Vriendelijke mensen en goed werk.
Veilig gevoel bij ontvangst en vriendelijk en kundig behandeld
Vriendelijk, prima uitleg.
Goede ervaring. Goed geholpen. Duidelijke uitleg wat er moest gebeuren.
Twee vullingen en tandsteen verwijderd. Het is goed verlopen.
Alles netjes, duidelijk en veilig. Jammer dat ik alleen 25 minuten later dan de planning aan de beurt was.
Wij moesten wel lang wachten om een vervolgafspraak in te plannen.
Kan rustig overleggen en advies vragen
Hoewel ik verschillende malen terug moest, is het eindresultaat hopelijk nu voldoende.
Mijn ervaring is zeer kundige tandarts, en heel prettige medewerkers.
elke klant krijgt een andere richtlijn, degene na mij mocht niet op de telefoon (mij niets vermeld). De persoon daarna werd de temperatuur gemeten (bij mij en degene daarvoor niet). Er wordt een vragenlijst gemaild waar niets mee gedaan wordt. De receptionist zit met een loopneus achter de balie en de gastvrouw niest haar mondkapje continu vol. Je mag over 4 maanden terugkomen voor een afspraak. Je zit 45min te wachten voor een controle van 10 min. Daar krijg je te horen dat er een gaatje was (nooit wat van gehoord) sinds de laatste keer en waarom je geen afspraak gemaakt hebt.
Goed. Rustige communicatieve tandarts. De praktijk is gedateerd degelijk ingericht. Veel onrust door de vele mensen die kwebbelend door de behandelruimte lopen.
Ik ben van tandarts veranderd wegens niet al te goed resultaat en toen naar de kliniek in Tholen gegaan. Ik ben zeer tevreden over de eerlijke voorlichting en behandeling door tandarts Vos. Ik had direct vertrouwen in hem en dat is heel fijn. Door andere tandartsen ben ik niet behandeld dus kan ik er niet over oordelen.
We hadden een spoedgeval. Mijn dochter was gevallen met de scooter en ondanks al het bloed wat er op haar gezicht en kleren zat erg professioneel en snel geholpen. Super!!!!
eenvoudig om afspraak te maken, goede communicatie,
Deskundig en duidelijk
Vooral de rustige informatie prima tandarts
het was een zeer goede ontvangst in de behandelingskamer en de behandeling zelf was ook goed.
Alles heel correct!
Gewoon netjes
Kaaij 14
4691EE Tholen
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.