alles netjes volgens afspraak goede uitleg en vakmanschap
Alleen maar goede ervaringen!
Wortelkanaal behandeling met veel geduld en duidelijke communicatie en vriendelijk uitgevoerd.
Kreeg goede uitleg, werd vriendelijk behandeld.
geen enkele aanmerking te maken, het is veilig en goed geregeld.
Ben goed plezierig en vakkundig geholpen
goed duidelijk en vriendelijk
fijne ervaring goeie service
Prima en snel geholpen
Kundige tandarts en assistentes, alsmede de mondhygieniste luisteren en zijn kundig
Je wordt altijd even vriendelijk ontvangen. De tandarts heeft oog voor je persoonlijke situatie. Zoals in mijn geval, al lange tijd kaakklachten. Elke keer vraagt hij hoe het ermee is. De assistentes zijn behulpzaam. Ik had een vraag over orthodontie; wanneer ga je je verzekering ophogen enz. Ze is daarover met de tandarts in gesprek gegaan om de situatie van onze kids te bespreken. Kort daarna werd ik teruggebeld. Dat is service!!
Fijne werkwijze met zorg uitgevoerd door iedereen in de praktijk.
Altijd prima
Hoewel ik niet graag naar de tandarts ga en altijd wat zenuwachtig ben, ben ik oprecht altijd weer blij dat ik geweest ben. Tandarts, assistentes en baliemedewerkers zijn aardig, begripvol en stellen me altijd weer op mijn gemak.
Heel jammer dat er geen stoel staat in het halletje waar je moet wachten tot je gehaald wordt door een assistente. Ik loop met krukken en dan is lang staan erg lastig!!
Ik wordt altijd goed geholpen en serieus genomen. Ik vind de tandarts altijd vrij spannend maar ze stellen mij goed gerust en begrijpen het goed als ik af en toe even een adempauze nodig heb.
Idem
Behandeling volgens afspraak gedaan. Vooraf prijsopgave gekregen.
Ok
Werd heel vriendelijk ontvangen en werd daardoor ook rustig. Goede uitleg en goed geholpen. Door de zenuwen weet ik alleen je naam niet meer.
Super goede tandarts praktijk! Aardige mensen die goed na je luisteren enige nadeel vind ik wel de wachttijden voor een afspraak!
Ik moest een vulling laten plaatsen in een gevoelige kies. De assistente in opleiding had niet voldoende verdoofd, tandarts heeft wat bijgespoten en haar tijdens de behandeling uitleg gegeven. Dit was voor mij geen probleem, we moeten het allemaal leren.
Alles keurig geregeld, zowel de Corona maatregelen als de behandeling op zich. Vriendelijk en professioneel personeel en aandacht voor de klant.
Juiste hulp met juiste mensen en zeer aardig
Kaaij 14
4691EE Tholen
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.