De tandarts en de assistente luisterden naar mijn klachten en gingen daar serieus mee aan de slag. Ook stelde zij mij op mijn gemak en was de sfeer kalm en niet gehaast.
No nonsense. Vriendelijk. Deskundig.
Jarenlange ervaring met deze praktijk. Art en, assistenten en baliepersoneel denkt met je mee.
Ik kon gelukkig snel terecht en werd vriendelijk ontvangen en behandeld. Vooralsnog geen klachten meer na de behandeling dus ik ben tevreden
Goede tandarts, goede hulp bij gebitsverzorging, maar de planning laat te wensen over. Vaak moet je minstens één maand op voorhand een afspraak maken, en dan zijn de opties zeer beperkt. Twee tot drie maanden op voorhand plannen is geen zeldzaamheid. Verder is het personeel wel zeer vriendelijk en wordt ik altijd netjes in één afspraak geholpen.
Ik kom al jaren bij Kliniek voor Tandheelkunde Tholen en ben nog steeds heel tevreden. Ze hebben oog voor jou als persoon en behandelingen die ik heb gehad deskundig gedaan.
Tandarts als zowel de receptie alle tijd en begrip voor wensen
is goed zoals gezegd
Ze luisteren goed en reageren bekwaam.
Kosten zijn hoog daarom bepaal ik graag zelf wat ik laat doen aan mijn gebit en niet de tandarts vaak word er het duurste aanbevolen en daar ga ik niet in mee verder is het allemaal prima in orde.
Ik ben tevreden.
Heerlijk rustig en prettige behandeling en goede uitleg
zie boven
Vlot aan de beurt. Fijne benadering door door tandarts. Houdt rekening met mijn gevoelige tanden bij tandsteen verwijderen.
Hallo , ik wist niet dat mijn mondhygiënist gestopt was. En ik ben niet tevreden over de nieuwe mondhygiënist zijn werkwijze en resultaat is niet te vergelijken met de vorige mondhygiëniste . Als deze mondhygiënist er over een half jaar nog is zal ik m'n afspraak annuleren en ergens anders een afspraak maken. Ali Boudou
nvt
Kom er graag ieder half jaar terug!
Goede kliniek
uitstekend geholpen
Goede zorg, kundig personeel en meestal aan de beurt op de afgesproken tijd.
Ik ben zoals ook in het verleden, prima geholpen
Goede behandeling en uitleg voor en bij de behandeling
Goed geholpen .
Ik kijk er altijd naar uit oom een babbeltje te maken in het spaans met me tandarts..
Kaaij 14
4691EE Tholen
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.