Vriendelijke houding van het personeel en de perfecte handelingen van de tandarts plus de vrolijke sfeer voor, tijdens en na de controle spreken mij heel veel aan. Ook de afhandeling van een nieuwe afspraak maken verliep foutloos, hoe mooi kan jij hebben?
N.v.t.
Kundige Tandarts, die altijd gemotiveerd en positief is (al ben je de laatste klant van de dag).
Goede ervaring.
Prima geholpen
Snel, vriendelijk en deskundig (dat staat er al)
Parkeren vaak een ramp maar verder uitstekende sevice en bij pijn snel behandeld.
Altijd vriendelijk en correct. Fijne tandartsen en assistenten.
Mijn ervaring is dat ik minder angst heb om naar de tandarts te gaan, sinds ik bij deze praktijk ben. Mijn klachten worden goed bekeken en niet onnodig behandeld. Over het algemeen ben ik content met deze praktijk.
goed en vriendelijk geholpen
De behandeling zonder verdoving is zeer goed verlopen. Gezellig babbelend hebben ze 4 kleine vullingen gezet. Vroeger was ik zenuwachtig voor de tandarts, nu niet meer.
Prima en vriendelijke behandeling en zorgzaam
er word goed uitgelegd en heel rustig word de behandeling gedaan.
Vlot verloop, prettige manier van behandelen
goed en vriendelijk
Prettig geholpen, gevoel dat er aandacht voor de cliënt is.
Ik ben heel tevreden met Tandarts Lotte om ze erg veel geduld heeft en je gerust stelt ik had veel angst voor de tandarts maar dat komt misschien door een andere tandarts had eerst vos maar die was niet zo prettig mee. Maar of het zo blijft, dat wacht ik af.
goede uitleg van hoe de behandeling gaat verlopen
Eerste maal op controle waarbij ik de nodige informatie kreeg wat en hoe er moet gebeuren. Vriendelijke mensen en behulpzaam. Tandarts gaf me duidelijke informatie.
uitstekend behandeld. merkbaar goede sfeer in het team. goed overleg over mogelijke vervolgbehandling en kosten. kom met 'plezier' terug (nou ja wie gaat er graag naar de tandarts?)
Ontvangst was minder, eigenlijk gewoon k vriendelijk ben ik niet gewend. Verder was het bij de tandarts vos goed.
Vriendelijke en vakkundige dames aan de balie. Doen wat binnen hun mogelijkheid ligt Tandarts en assistentes geven duidelijk uitleg en zijn prettig in de omgang
Kaaij 14
4691EE Tholen
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.