Zeer goed en fijn geholpen ,
Goed.
Vakkundig, vriendelijk en professioneel.
Goede service. Alles keurig netjes. Aardige mensen.
Ik had eerst n afspraak voor reiniging gebit daarna controle. Was klaar met reiniging ,kon blijven zitten,tandarts kwam gelijk voor de controle. Top!
Goed overleg
Fijne tandarts die alles goed uitlegt en leuk is naar de kids.
Duidelijke afspraken gemaakt omtrent behandeling kroon.
Meestal ben ik aan de beurt op of rond het geplande tijdstip. Zowel de tandarts als de assistente is altijd erg vriendelijk. Men neemt de tijd voor de behandeling en eventueel advies. Ik kan de Kliniek voor Tandheelkunde Tholen zeker aanbevelen voor wie op zoek is naar een (andere) tandarts!
Altijd goede adviezen, reparaties en onderhoud
Goede behandeling
Zowel de assistentes als de tandartsen stralen één en al professionaliteit uit en combineren dat met empathisch vermogen. Er wordt duidelijk uitgelegd wat ze doen en constateren. Er wordt met de cliënt overlegd over de behandeling en mogelijkheden en de kosten. Als cliënt voel je dat de sfeer in de praktijk goed is, getuige hoe de assistenten en de tandarts elkaar bejegenen.
Over het algemeen tevreden op wat kleine puntjes na
Vriendelijke mensen die er werken. Mooie praktijk.
De manier waarop de ‘reparaties’ worden uitgevoerd kun je omschrijven als: vakkundig met oog voor de patiënt! Goede uitleg en een vleugje humor maakt het af!
Prettige behandeling.
positief
's morgens bellen omdat er een vulling uit is en direct de zelfde middag al kunnen komen ! Super .
Alleen moet je altijd ca. 10 min wachten na de afgesproken tijd.
Deskundig en prettig
Heel vriendelijk en vakkundig geholpen.
Vlot afspraak kunnen maken, direct behandeling, niet teveel gepraat (maar als ik vragen had gesteld weet ik zeker dat ze echt wel hadden willen uitleggen, ligt aan mij ;-)
Ze hebben heel goed rekening gehouden met mijn angst voor de tandarts
Kaaij 14
4691EE Tholen
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen: alles onder één dak! U kunt bij ons terecht voor: • orthodontie • implantaten • protheses op implantaten (klikgebit) • kindertandheelkunde • mondhygiëniste Kijk gerust even rond op onze site. Als u vragen heeft over onze praktijk, uw behandeling of over een afspraak, dan kunt u deze via 'contact' stellen. Wij reageren binnen 2 werkdagen.