Hele lijst ingevuld intake gesprek gehad weer 2x gebeld alsnog afgewezen door anesthesist ivm 5 glaasjes bier per dag kunnen beter eerst vragen lijst lezen wordt je dan afgewezen dat bespaart de patiënt een hoop tijd en geld
goed en zorgvuldig geholpen
Ik ben niet tevreden. Moet veel langer wachten dan de bedoeling is. Ik moet eigenlijk volgende week terug om een wortelkanaalbehandeling af te maken en ik kan pas half februari terug. Ik vind dit niet kunnen het kost heel veel geld en dan moet je dan zolang wachten
Meer is er niet te vertellen dan dat ik tevreden naar buiten ging en dat het pijnloos was gegaan
Ik vond het een fijne en geruststellende behandeling speciaal voor het tandvlees
Ik voelde me op mijn gemak.
Met zorg en aandacht controle en behandeling gedaan.
Deskundige behandeling en luisterd oor !, persoonlijke aandacht ! Heel erg fijn !
Niet lang hoeven wachten en vriendelijk, professioneel en kundig geholpen door de tandarts. Jammer dat ik niet door mijn vaste tandarts werd geholpen en spijtig dat dit niet van tevoren kenbaar is gemaakt. Nadien aangegeven en de volgende keer weer ingepland bij mijn eigen tandarts.
Mooi op tijd.
Prettig en vakkundig
Wordt altijd heel hartelijk onthaald en iedereen toont interesse. Goede en eerlijke voorlichting. Ben zeer tevreden.
Goed geholpen enz
behandeling was ok; niet super.
Zeer goede halfjaarlijkse controle uitgevoerd door Cynthia
`veel succes heer Montoya
Alles gebeurt steeds in overleg, vriendelijk personeel, goede mondzorg.
Ik ben zeer tevreden over deze tandartspraktijk! Ze leveren uitstekend werk en houden zich aan afspraken. Ze luisteren goed wat ik als patiënt te zeggen heb een stoppen pas met een behandeling als ik tevreden ben. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar. Het enige minpuntje is dat er geen parking bij de praktijk is. Er is wel betaald parkeren in de omgeving. Probleem daarbij is dat je van niet weet hoelang en afspraak gaat duren.
fijne behandeling
Mondhygienist Marian was heel kalm in haar uitleg en heeft vakkundig mijn tanden schoon gemaakt. Ik was er nerveus over, want n andere hygienist heeft me veel pijn gedaan in het verleden. Dus hartelijk dank hiervoor. Ik kom graag terug
Goede gebitszorg, vriendelijk, bereidheid tot uitleggen. Vriendelijke receptie die de tijd neemt om een passende dag en tijd voor behandelingen te kiezen. Goed dat afspraken per e-mail bevestigd worden en dat kort van tevoren een herinnering wordt gestuurd. Nabije ruime parkeergelegenheid, goede fietsenrekken voor de deur, bushalte op paar minuten lopen.
Mijn angst hield me tegen! Als ik dit had geweten had ik al veeeel eerder gebeld en afspraak gemaakt!! Ik kom zeker terug!!
prima nakomen van de afspraak. Op tijd
Prettige sfeer.
Goede en correcte behandeling.
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!