N.v.t.
Het is dat jullie er naar vragen .. Ik ga er van uit de jullie collega het niet zo bedoelde als het op mij overkwam, maar het raakte me wel. Bij de gebitsreiniging kreeg ik eerst te horen "Uw tanden staan wel erg dicht op elkaar, hè?". Alsof ik daar iets aan kan doen? Dat het lastiger reinigen is, dat kan ik wel begrijpen. Daarna kreeg ik nog eens te horen "U hebt wel een kleine mond." Met een hoorbare zucht. Misschien werd die zucht veroorzaakt door het mond- neusmasker, adembenemend om dit een hele dag te moeten dragen natuurlijk...? Maar beide opmerkingen vielen niet fijn. Het voelde alsof ik iets 'verkeerd' deed, alsof er iets mis is met mij. Nogmaals, het zal haar bedoeling niet zijn geweest, maar het was echt vervelend. Ik ben een klant en ik mag met respect bejegend worden. Ik hoop dat mijn feedback wordt gehoord.
Rustig, correct en professioneel geholpen
Een van mijn voortanden, een kroon, brak in tweeën. Bij bellen kon ik dezelfde dag nog komen . De (nog jonge) arts hielp mij naar tevredenheid; ben de naam vergeten. Met dank, a. de joode. email is veranderd: [email protected]
Vriendelijk in contact, zowel telefonisch als in de praktijk zelf. Korte wachttijden en heb mijn eerste bezoek, behandeling als prettig ervaren. Prachtige uitstraling zowel binnen als buiten in deze nieuwe setting en locatie!
Tevreden, wordt goed geïnformeerd over de volgen behandeling
Ik had een halfjaarlijkse controle. Voorheen als ik dan een gaatje of iets had, werd het meteen behandeld. Nu moet ik weer een afspraak maken voor een andere keer door werk- en privéomstandigheden komen er enkele weken tussen te zitten.
Stipt, correct en kundig
...
Alles was goed
Vriendelijke mensen in dit tandheelkundegcentrum
Er is weliswaar het nodige mis gegaan met afspraken maar dat kwam door Corona en andere problemen waar THC niets aan kon doen.
Ik ben tevreden met service, behandelen advies
Voor een gebitsreiniging geholpen door Jaqueline. Zeer kundige assistente.
Oké
Fijne ervaring ik was heel bang 1 ste x vulling maar ze hebben me heel gerust gesteld en rustig alles uit gelegd wat ze gingen doen erg fijn.
De tandarts wist mij goed te vertellen waar ik op moets letten in het verschiet. Daarnaast was het ook meteen helder wanneer de volgende afspraak gaat zijn. Allemaal heel transparant, ik klaag niet.
Fijne assistentes en goede mondhygiëniste en tandarts nemen ook echt de tijd voor je.
Tandarts Berger (?) heeft mijn snijtand prima kunnen repareren. De assistente gaf steeds uitleg bij wat er werd gedaan. Zeer prettig.
Door de behandelde tandarts, zeer correct, rustig en prettig verzorgd.
Teleurgesteld dat de 2 reparaties (afgebroken tand / kies) niets aan gedaan werd maar eerst een onderzoek gedaan. Kost extra tijd weer afspraken waar niemand op zit te wachten en volgens mij is dit alles niet gratis. Dit maakte ik met dhr. Schreuders niet mee. Werd altijd wel iets ondernomen.
Mijn tandarts en mondhygiëniste zijn beiden puntje precies qua mondverzorging. Dat is precies wat ik ook wil graag als client.
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!