Zie boven
professioneel team en aardige medewerkers aan de balie en telefoon met afspraken maken
Zeer kundige tandartsen, mooi team.
Zie hierboven.
Zowel de tandarts Cynthia en mijn mondhygiëniste Priscilla zijn beide zeer bekwaam , stellen mij zeer op mijn gemak en wordt alles zorgvuldig schoongemaakt en nagekeken.
Mijn Tandart is zeer geduldig en heel veel begrip voor mijn angst voor de tandarts
Vriendelijke benadering door mijn tandarts, mevr. Da Silva, en mijn gebit werd grondig onderzocht en ik kreeg bepaalde aanwijzingen voor onderhoud gebit.
Ik vind het een nare praktijk met onaardige mensen
Komt rustig over en stelt de patiënt op zijn/haar gemak.
Eigenlijk niets bijzonder.
geen opmerkingen
Ik heb het meeste vertrouwen in een tandarts die in Nederland is opgeleid en thuis is in de tandzorg in dit land.
In 1 zin??????? Met of zonder komma’s . HEEL HARTELIJK ONTVANGEN DOOR FATIMA, GOEDE UITLEG GEGEVEN, PIJNLOZE BEHANDELING, OOK NOG GELACHEN, HEEL BELANGRIJK, HEB ALWEER EEN NIEUWE AFSPRAAK GEMAAKT. (Einde van mijn zin, met komma’s). Ik ben de naam van mevr. vergeten, een hele lieve dame met wit hoofddoekje, mooie ogen en wenkbrauwen, ze zal waarschijnlijk ook heel mooi haar hebben maar dat kon ik helaas niet zien
Was controle van de tanden
Super goede en vriendelijke arts .ik had meneer Berrd Hoffmans .
Ondanks meermalen uitstellen van behandeling mijnentwege door herpesproblemen , werd steeds alle moeite gedaan om zo snel mogelijk nieuwe afspraak te maken. Tijdens behandeling steeds van te voren aangeven wat men gaat doen >> als prettig ervaren. Hele team erg vriendelijk en accuraat
Hele fijne tandarts !
Over het algemeen goed, alleen mag er wat gedaan worden aan de langere wachttijden, niet zozeer bij de mondhygiëniste als wel bij de tandarts. Ik begrijp dat het soms wat kan uitlopen en jullie zoveel mogelijk patiënten op een dag willen ontvangen maar aangezien ik aanneem dat u geen geïrriteerde patiënten wilt hebben zou ik willen vragen er rekening mee te houden dat patiënten vaak ook nog andere verplichtingen (bijv. werk) hebben en graag ook weer op hun volgende afspraak op tijd willen zijn, net als u wilt dat de patiënten bij u ook op tijd zijn. Dit geldt niet alleen voor mij en is niet één keer gebeurd maar heb er diverse mensen in de wachtkamer over horen praten en dat het ook voor hun niet de eerste keer was. Dus misschien iets ruimer plannen?! Hopelijk kunt u er rekening mee gaan houden! Met vriendelijke groet,
Controle en uitleg vervolg behandeling als prettig ervaren. In alle rust
Prettige behandeling en zorg
Top, ga zo door
Ik had mijn afspraak i.v.m. omstandigheden op mijn werk moeten verplaatsen (vergadering m.b.t. eindexamenuitslag middelbare school) en desondanks kon ik 1 dag later al worden ingepland; super!
Prettig gesprek met tandarts omtrent de toestand van mijn gebit en de te verwachten behandeling in de nabije toekomst.
alles ging goed
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!