Zeer klantvriendelijk
Persoonlijke aandacht een lieve mensen
Goed professioneel advies, klantvriendelijk. Heel persoonlijk, denken echt met je mee bij tandproblemen.
snel aan de beurt afspraaktijd na gekomen
Tevreden over de goede dienstverlening
ik heb implantaten laten zetten, heel veel gedoe maar duur. maar het eind resultaat is echt niet naar mijn tevredenheid, ik heb er spijt van dat ik dit gedaan heb.
Ik had een kapotte vulling, die erg in het zicht was. Daarnaast nog een gaatje. Dat is prima verholpen tot mijn grote tevredenheid.
rustige tandarts met belangstelling voor patiënt. Geen haastklus en goed advies.
Er wordt op een betrouwbare manier gewerkt. De info wordt goed overgedragen. De wachttijden vallen mee.
Zeer positief
Goed geholpen bij acute vraag door een voor mij nieuwe tandarts. Prettige benadering en behandeling in alle rust
Het is een fijne praktijk en goede tandarts.
Geven op verzoeken via email niet thuis. Krijgen totaal geen antwoord.
Mijn afspraak bij de mondhygiënische is zeer correct en vakkundig verlopen.
Dr.B.Hoffmann goed
Ben professioneel en vriendelijk geholpen, helaas een aantal keren voor niks naar de praktijk geweest
Kundig, goed geoutilleerd, correct.
Ik heb altijd een vertrouwde tandarts in Dhr Schreuder gehad, maar hij is nu met pensioen. deze vertrouwensband moet dus nieuw opgebouwd worden met een andere tandarts. Ik verwacht gezien de laatste ervaringen dat dat geen probleem gaat worden. Het zou wel fijn zijn als ik daarbij ook een vaste tandarts bij het THC krijg toegewezen.
Het was een prettige ervaring
Nog niet naar te vredenheid werkt wat langs elkaar heen .
Efficiënt en vriendelijk
Ik had klachten, die zijn nonderzocht, vervolgens zijn de alternatieven besproken en is de behandeling professioneel uitgevoerd. Ik weet de achternaam niet van de vrouwelijke tandarts maar de voornaam klonk als : "Wadcha".
nvt
Markt 5
6161 GE Geleen
Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!