Altijd vriendelijk. Heel goede begeleiding. Goede informatie.
De plaatsing van 2 implantaten en de vervanging van mijn brug in de bovenkaak (n.a.v. een fietsongeval in 1981) maken mij nog altijd heel blij. Het ziet er prachtig uit en ik laat het bijhouden door een mondhygiëniste in de kliniek. Top deskundigen met een vriendelijke benadering.
Als een spreekuur uitloopt, deel dat dan met de wachtenden. Een patiënt kan enorm opzien tegen een afspraak en als je dan een half uur later dan de afspraak gepland is, geeft dat stress. Het is aan de baliemedewerkers om dit bij aankomst te melden. Dan weet je waar je aan toe bent. Nu moest ik naar de balie gaan om te vragen hoe het komt dat ik nog niet aan de beurt was!!!!
Ik kom hier al jaren en voel mij altijd op mijn gemak. Je wordt goed geïnformeerd en de behandeling is super professioneel
Punctueel
Duidelijk behandelplan en goed eindresultaat, vriendelijk en professioneel.
Op tijd, vriendelijk
al jarenlang!, vriendelijk en goed geholpen, zowel balie en behandelkamer
Komt uit Capelle aan den IJssel en puur op aanbeveling hier gekomen. Uitstekend behandeld en begeleid. Veel reistijd en reiskosten, maar meer dan waard.
Ik kom er niet voor m'n plezier, en zie vaak op tegen de bezoeken aan de KVPA maar de professionaliteit en vriendelijkheid van het personeel stelt me elke keer weer gerust.
Ik ben altijd heel goed geholpen nadat ik voor t eerst bij de KVPA kwam voor een flapoperatie. Daarna zo goed behandeld dat de situatie al vrijwel stabiel blijft. Ook de mondhygenisten zijn goed en kunnen goed uitleggen wat je zelf kunt doen.
Ik ben bijzonder tevreden over de behandeling, de deskundigheid maar ook over de vriendelijke behandeling van zowel paradontoloog, de mondhygiëniste en de receptionistes.
Allerlei behandelingen waren nodig: een implantaat, nieuwe kronen en facings. Ik ben heel blij met het resultaat. Ik zag erg op tegen de lange behandelingen, maar door de zeer vriendelijke tandartsen en de goede verdoving viel het toch mee. Goede nazorg en controle.
Vakkundige en prettige kliniek. Soms lastig een afspraak in te plannen met betrekking tot volzitten van agenda bekende behandelaar. Tevens reminder aan de kliniek zelf geven voor jaarlijkse tandarts controle afspraak doordat dit niet helemaal gebruikelijk is.
Zie er nooit tegenop om naar een afspraak te gaan. Ben altijd zeer tevreden over de behandeling.
Ik ervaar al heel wat jaren dat De Kliniek mij prima behandelt. Op de afgesproken dag en tijd wordt ik behandeld door bekwame en vriendelijke medewerkers en krijg ik goede adviezen mee.
Zie boven!
I've been a patient for many years now and appreciate all the employees. I have been treated with respect and have been through many teeth problems with kindness and consideration. Top!!!
Fijne benadering. Ik vind wel het nieuwe gedoe met het scannen etc. Heel vervelend!
Supervriendelijk personeel. Zeer kundig en precies! Als je mooie tanden wilt is dit het juiste en goeie adres.
Goed personeel, goede ontvangst en receptie. Behandeling goed
Zorgvuldige en vriendelijke benadering
Ik ben al veel jaren patiënt en kwam voor een complete gebitsrenovatie. Dit langlopende 'project" is van begin tot einde tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd en de kwaliteit van leven aanzienlijk vergroot. Hulde aan de tandarts, Peter Keizer, de implantoloog Guido Rhemrev, de tandtechnieker, Carolien, de verschillende mondhygiënisten, de assistentes en de collega's van de receptie! Na de renovatie bleef ik patiënt en nu in de deskundige handen van Aria Nikoozad.
Een goede behandeling. Mijn gebit ziet er weer mooi uit.
Weerdestein 117
1083GH Amsterdam
Zou u graag mooiere tanden willen? Heeft u last van bloedend tandvlees? Mist u een tand of kies? Of wilt u weer een frisse adem? KvPA heeft al veel cliënten met dergelijke problemen geholpen en ook u kunnen wij helpen. Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort weer voluit lacht.