duidelijk en op tijd
Het bevreemd mij dat ik als klant (voor jullie patiënt) bij telefonisch contact enkele malen meer dan een half uur moet wachten. Tevens is het verwarrend dat ik een rekening krijg van een voor mij onbekende bedrijfsnaam.
Professionals en goede begeleiding gekregen.
Goede en deskundige uitleg. Heel vriendelijk.
Het was vervelend dat de afspraak, een paar keer verzet moest worden. Dit ivm corona. Na de nodige voorzorgsmaatregelen in acht te hebben genomen, ben ik zeer vriendelijk ontvangen en begeleidt bij het maken van de scan , van mijn onderkaak. Dank je wel.
Correcte behandeling
Service en behandeling prima
Altijd goed behandeld afspraak op tijd door deskundige mondhygiënistes.
prima behandelingen.
Wat betreft de behandeling van Professor Abbas zou ik iedereen de kliniek van harte aanbevelen. Ik ben teleurgesteld in de behandelingen van de mondhygieniste. Mijn eigen mondhygieniste geeft een veel intensiever behandeling voor hetzelfde tarief
Ik vind dat het erg lang duurt voordat ik iemand te spreken krijg. Ondanks dat ik vanaf het begin heb aangegeven dat ik het moeilijk vind om vertrouwen te hebben in een tandarts/implantoloog heb ik niet het gevoel dat hier serieus mee omgegaan wordt. Ik zou graag als persoon behandeld willen worden, niet als nummertje.
Rustig en vriendelijk personeel Goede service
Adequate behandeling. Minpuntje is dat de afspraak voor de mondhygiëniste niet op korte termijn mogelijk is
Gedegen en zeer vakkundige zorg.
Ik kom er al jaren en ben altijd tevreden
Ik ben helemal tevreden. Vakbekwame medewerkers, vriendelijk en behulpzaam.
correct en deskundig en communicatief
Ik ben nu al enkele jaren patiënt of klant bij jullie.Ik ben zeer tevreden over het ombouwen en onderhoud van mijn gebit. De enige twee puntjes die ik heb is dat jullie soms moeilijk telefonisch te bereiken zijn en dat je in een lange wachtrij komt. Als ook de plompverloren mededeling dat ik naar een andere arts ging dan degene die na mijn implantaten zo fantastisch alle opbouw heeft gedaan. (Overigens dit zegt ook iets over mij, ik vertrouw niet gauw meer een tandarts)
Ik ben zeer tevreden met alle behandelingen!
goed, zorgvuldig, rekening houdend met angst van mij als patient.
prima een goede behandeling
De 1e keer, in 2010, was ik vreselijk bang, tot tranen toe. Toch heb ik een flapoperatie doorstaan. Sindsdien ben ik ieder kwartaal onder controle van de mondhygiëniste. Inmiddels heb ik nog wel wat kriebels, maar kan ik het goed aan. Al met al, een zeer kundig team.
Ik ben nog niet klaar met mijn behandelingen voor parodontitis. Ik ben erg bang voor de tandarts, maar ik had niet een betere mondhygiëniste (Marjan Worst) kunnen wensen. Zo geduldig, voorzichtig en prettig in de omgang waardoor ik de (nare) behandelingen goed kan doorstaan. Ik weet dat er nog meer behandelingen zullen volgen, maar tot nu toe ben ik zeer tevreden met het resultaat.
Weerdestein 117
1083GH Amsterdam
Zou u graag mooiere tanden willen? Heeft u last van bloedend tandvlees? Mist u een tand of kies? Of wilt u weer een frisse adem? KvPA heeft al veel cliënten met dergelijke problemen geholpen en ook u kunnen wij helpen. Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort weer voluit lacht.