Zeer tevreden en raad iedereen met mondklachten deze kliniek aan
Werd vlot geholpen tot mijn volle tevredenheid
Professioneel en klantgericht
Als prettig ervaren
Heel professioneel en een uitstekende begeleiding. Hele goede Mondhygiënist, die ik 100%vertrouw
n/a
Zeer vriendelijk en kundig geholpen
De kroon welke ik jaren heb kwam door nauwlettendheid van de tandarts aan het licht dat deze vervangen moest worden. Het traject wat door de arts is voorgeschreven en de behandeling is volgens plan verlopen. Ik heb nu een implantaat die op professionele wijze is geplaats. met dank aan implantoloog Cossé, Tandarts Nikozaad en assistenten, niet te vergeten het Team die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt. ThankYOU.
Met beleid en duidelijkheid word je behandeld.
Genoeg info gegeven
Organisatorisch, technisch hoogste score Uitvoering Klantbenadering / - voorlichting kan beter ; o.a over de behandeling als geheel mede in relatie tot facturen Receptie en assistenten onvolprezen.
Mijn implantaat zat los en ik kon bijna direct terecht en werd vriendelijk, snel en vakkundig geholpen.
Ik ben al meer dan tien jaar patient bij jullie,zowel voor iimplantaten als mondhygiene Altijd tevreden over zowel service door balie.medewerkers als technische medewerkers.ECHTER De paal bij de balie waarop je moet inloggen bij binnenkomstvind ik geen verbetering. Het is onpersoonlijk en heel vreemd om de baliemedewerkers niet meer aan te spreken terwijl ze daar vlak achter zitten.
Duidelijke uitleg wat er moet gebeuren en kosten opgave hiervoor.
al vele jaren professioneel en vriendelijk geholpen
Graag geen verplichting!
Positief.
Zorgvuldig, attent, kritisch, aardig.
Zeer zeker aan te raden,heel vakkundig.
Professionele en doeltreffende behandelingen
Ik kan geen betere mondhygiëniste wensen dan Jolanda Schaapherder. Ik hoop dat ze nog bij jullie blijft werken.
14 jaar geleden heb ik implantaten gekregen in volledig bovengebit. Met de goede zorg en goede nazorg en ook met prima instructies voor verder onderhoud van het hele gebit, samen met de mondhygieniste, kan ik zeggen tot op heden zeer tevreden te zijn met het resultaat.
Weerdestein 117
1083GH Amsterdam
Zou u graag mooiere tanden willen? Heeft u last van bloedend tandvlees? Mist u een tand of kies? Of wilt u weer een frisse adem? KvPA heeft al veel cliënten met dergelijke problemen geholpen en ook u kunnen wij helpen. Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort weer voluit lacht.