Zeer goede ervaring
De behandeling ging rustig en deskundig. Mijn gebit voelde schoon aan na de behandeling en ik heb goede uitleg gekregen over wat er gebeurde en waarom. Ook de poets instructies waren duidelijk. Het was voor mij de eerste keer bij deze mondhygienist. Ik heb gevraagd of ik haar als vaste behandelaar mag krijgen. Dat mocht en dat vind ik fijn.
prachtig service
Zeer goede kliniek. Van receptie en ontvangst tot alle specialisten die er werken. Tijd en ruimtevoor vragen en uitleg. Echt in goede handen. Topspecialisten en mogelijkheid tot interdisciplinair overleg. Echt fijn dat ik hier patiënt kan zijn.
Komen afspraken na
Kvpa heeft mij echt geholpen beter voor mijn gebit te gaan zorgen en houd de Paradontitis er nu al jaren goed onder.
Tevreden over de omgang en de behandeling. Ervaring en deskundigheid aanwezig.
Behandelingen naar tevredenheid Door huidige beschikbaarheid Josta moeilijk datum prikken Ik wilde met haar afspreken Was wat rommelig met elke keer een andere bij haar afwezigheid
- het was onnodig dat na de 1e intake ( waarbij de behandeling al duidelijk was!), nog 2x een gesprek moest volgen (en berekend) met 2 andere artsen, die het 1e gesprek nog eens overdeden. - begroting 1e behandeling werd na herhaald aandringen pas na 3e gesprek overhandigd zonder toelichting. - de receptie heeft een bijzonder arrogante tone of voice en houding - van de 5 ontvangen fakturen, bleken er 4 niet te kloppen.
Duidelijk hoe het met jouw gebit er voor staat.
Ik ging tevreden naar huis. Ik beveel nooit iemand iets aan.
Onze zoon kon gelijk terecht nadat hij was gevallen op de tafel met zijn voortanden. En dankzij mevr Ree heeft hij zijn eigen tanden kunnen behouden.
Voor diverse behandelingen inmiddels bij KVPA geweest. Alle disciplines waarmee ik te maken kreeg zijn client georienteerd en deskundig. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken en er wordt een deskundig advies gegeven. Daarnaast is er voldoende aandacht voor patienten zoals ik die met enige terughoudendheid naar de tandarts gaan. kortom een aanrader.
Schone behandelruimtes, vriendelijke medewerkers. Artsen zijn zeer professioneel.
Goede kennis van zaken, het personeel is goed opgeleid. Altijd duidelijke uitleg en doen wat ze beloven. Ik kan het iedereen aan bevelen.
goede service, duidelijk en vriendelijk
Ik kom al heel lang bij de KvP Amsterdam. Vanaf de servicebalie tot in de behandelstoel word ik op mijn gemak gesteld. Zo werk ik samen met KvP aan het behoud van mijn gebit. Aart Stijntjes
Bijzonder tevreden over behandeling
Mijn ernstige parodontitis is 25jr geleden zeer adequaat behandeld met oa flapoperaties en antibiotica. Sindsdien met regelmatige controles goed bijgehouden. Helaas wisselen de behandelende parodontisten de laatste tijd vaak. De controles van de tandarts neigen nogal eens tot het aanraden van erg dure oplossingen
Bij binnenkomst hele vriendelijke ontvangst. Totaal geen wachttijd voor de behandeling. En zoals altijd weer super goede behandeling. Met een smile de deur uit
Zorgvuldige, prettige benadering
Al een aantal jaren kom ik bij kvpa. Ik word altijd vlot en vriendelijk geholpen. De telefonisten/baliemedewerkers zijn altijd vrolijk en behulpzaam. Bij de parodontoloog en implantoloog ben ik altijd zeer professioneel geholpen. De zorgzaamheid is perfect.
Vriendelijk medewerkers, zeer kundige mondhygiënist en parodontoloog. Hygiënisch werkomgeving. Rustige wachtkamer. Geven duidelijk advies en contact met eigen tandarts.
My experience with the KvPa was, first of all. a lesson... for the very first time I understood that I shouldn't be afraid going to a dentist. It was a very long process, but I love the results. Friendly people, from the receptionists and all medical staff, I never felt disappointed, I got professional advice and guidance. In my opinion, they deserve five stars and a huge THANK YOU for all your support, kindness and professionalism.
Weerdestein 117
1083GH Amsterdam
Zou u graag mooiere tanden willen? Heeft u last van bloedend tandvlees? Mist u een tand of kies? Of wilt u weer een frisse adem? KvPA heeft al veel cliënten met dergelijke problemen geholpen en ook u kunnen wij helpen. Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort weer voluit lacht.