Ik kom al meer dan 30 jaar bij het tandartsenteam en heb nog nooit klachten gehad over vriendelijkheid, kwaliteit en professionaliteit van de tandarts/ mondhygienst.
Nieuwe tandarts binnen de praktijk, was een stukje van mijn vulling afgebroken, kon tot mijn verbazing snel terecht door uitgevallen afspraak. Snel en vakkundig gerepareerd.
Zie hierboven
Heel tevreden over de kwaliteit van Tandartsen De Besterd. En over het advies en vriendelijkheid van zowel tandarts als mondhygieniste. Enige nadeel is dat er heel vaak weinig plek is en de wisseling groot. En dat je lang moet wachten en de tijd slecht bewaakt wordt.
Zowel de mondhygiënische behandeling als de tandarts behandeling wederom goed uitgevoerd. Toen bij de mondhygiëniste een klein stukje vulling afbrak, kon ik dezelfde middag terug naar de tandarts, om dit op te lossen. Hartstikke goed geregeld.
Wordt netjes geholpen
Naar ruim 40 jaar tandarts Holleman te hebben gehad komt deze nieuwe tandarts ook heel goed over.denk wel dat dat goed zit.
Vlotte behandeling en ook grondige inspectie. Met uitleg bij vragen van mijn kant.
Altijd blij als ik weer geweest ben bij Esther. Dan kan ik er weer even tegen.
Ik heb elke keer een andere tandarts! Als ik de praktijk vergelijk met de praktijk waar ik heen ga voor de mondhygiëniste vind ik het een groot verschil. Sommige tandartsen aardig, sommigen minder.
Ik werd zeer vriendelijk en rustig geholpen. Wat zeer fijn is, want je ligt toch altijd wat gespannen in de stoel. Goede uitleg over het verwijderen van het tandsteen.
Ik ben zeer tevreden. Goed en netjes geholpen. Ze nemen de tijd voor je.
kwaliteit en vriendelijk staat voorop.
Ik ben voor een wortelkanaalbehandeling door mijn eigen tandarts doorverwezen naar tandartsteam de Besterd. Ben goed geholpen er werd stap voor stap uitgelegd wat ze gingen doen (wat ik heel fijn vind). Ging ondanks de wortelkanaalbehandeling met een lach naar buiten!
Altijd goed behandeld , zeer tevreden over alle medewerkers , goede uitleg over alles , zou zeker aanraden aan vrienden en bekenden
De tandarts informeerde me duidelijk over de staat van mijn tanden en gaf me advies om problemen te voorkomen met de kostenoverzicht ervan.
soepel
Altijd vriendelijk en deskundig
Er is uitgevoerd wat voorheen was doorgesproken, ik vind altijd fijn als ik van tevoren weet welke behandeling ik krijg.
Ik had een gaatje bij mijn vorige controle. Ik heb daarna 10 weken moeten wachten om het te laten repareren. Terwijl ik elke dag tijd had.
Netjes ontvangen en goede uitleg
Fijne mensen, goede service, prima behandeling.
Netjes en goed geholpen, in ontspannen sfeer.
Fijne mensen en wordt netjes te woord gestaan.
Mijn ervaring is wisselend, 20 jaar geleden dacht ik niet lang meer te leven door een bepaalde diagnose (hartproblemen), daardoor kregen de tanden geen prioriteit, uiteindelijk ben ik 20 jaar verder, de tanden 'doen' het nog, er zijn diverse zwakke plekken, dat is behelpen. Na overeind te zijn gekomen uit de tandartsstoel was ik 2 dagen duizelig. Het was zo erg dat ik mijn hoofd stootte: toen ging het over.
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.