Ik heb eigenlijk in de zomerperiode al een hele slechte ervaring gehad, wat me al heel lang dwars zat. Tijdens corona ben ik niet naar de tandarts geweest en het gevolg zijn meerdere gaatjes. Kiezen moeten er zelfs uit. Ik had voor de coronaperiode al gehoord dat er gaatjes aan ontwikkelen waren. Ik had niet in de gaten hoe snel dat ging. Ik had er verder ook geen last van en tijdens de coronaperiode ging dit natuurlijk ook niet Toen ik in de zomer kwam kreeg ik eigenlijk in zeer negatieve bewoordingen te horen dat ik simpelweg moest luisteren. Ik ben er verder niet op in gegaan om een conflict te voorkomen. Vervolgens moest er snel een kies getrokken worden. Mijn kies brak namelijk tijdens het boren. Maar er was maar 1 uur de tijd voor alles. Alles bij elkaar duurde het 1 uur en 10 minuten en de sfeer werd er nog vervelender op, omdat het uitliep. Want een kies trekken was niet gepland bij dit bezoek. (niet dat ik met die bedoeling er naartoe gegaan was) Ondertussen moet er nog veel gebeuren aan mijn gebit, maar ik ben eigenlijk naar aan andere tandarts aan kijken. Gewoon omdat ik geen zin heb om weer zo toegesproken te worden.
Voel me bij haar op mijn gemak.
Alles oke
Ik was voorheen patiënt bij dhr Holleman. Daar was ik heel erg tevreden over omdat hij heel rustig was en rekening hield met mijn gespannenheid en kokhals reflex. Hij is helaas met pensioen. Het duurt even denk ik voordat ik gewend ben aan iemand anders. Of de huidige tandarts voor mij passend is weet ik nog niet.
Goed geholpen
Goede uitleg over aanpak van reiniging voor de meer kwetsbare tanden. En tanden zijn zorgvuldig en bekwaam schoongemaakt.
Nvt
Altijd prima service, controles meteen kunnen afspreken.
Professioneel en toch warme aandacht.
Lastige ingreep, naar tevredenheid en met prettige begeleiding afgerond.
Klantgericht, professioneel, adequaat en toch altijd tijd en geïnteresseerd
Ik ben echt goed geholpen
de betreffende tandarts is wat informeren en communiceren niet altijd duidelijk en gaat snel van het ene 'probleem/klacht" naar het andere waardoor ik de indruk kreeg dat in mijn geval beide dingen met elkaar te maken hadden. Pas na een tijdje kreeg ik door dat het om 2 losstaande dingen ging. In eerste instantie nogal warrig
Afgebroken tand. Een uur na mijn telefoontje kon ik terecht en nog een half uur verder stond ik met een volledig hersteld gezicht weer buiten. HULDE
Super fijn tandarts en mondhygiëniste goed geholpen aan de balie met baliemedewerker
Ik ervaar mijn behandelingen bij de mondhygiëniste als uitstekend omdat er constructief en opbouwende kritiek is en de behandeling zelf snel en degelijk verloopt.
Heel tevreden zeker omdat ik binnen twee dagen ben ik geholpen aan mijn klachten en zo snel mogelijk heb ik een wortelkanaalbehandeling gehad zodat ik nu geen pijn meer heb.
Gewoon goed.
Altijd vriendelijk. Denken met je mee. Ben super tevreden
Ik word goed geholpen. Heb er alle vertrouwen !
Nadat het opnieuw passend maken door de tandarts zelf totaal mislukt was, heeft Bianca, de tandtechnicus, het weer prima op orde gekregen. Zelfs lijmen hoeft niet meer.
Ik ben erg angstig en ben altijd bij bang tandarts onder behandeling geweest , maar kom nu al een paar jaar voor onderhoud gebit bij Zohra . Ze stelt me zo op me gemak en door haar is mijn angst erg afgenomen. Zo dankbaar.
Ik had n flink deel van mijn voortand afgebroken, en ben zeer snel daaraan geholpen!
Denken met je mee wat het beste is voor mij
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.