Alles is uitstekend
Dit was een half jaarlijkse controle.
Snel en vriendelijk geholpen, ondanks drukte.
Vooral gezien omgang met kinderen
Zie de genoemde punten hieronder.
Prettige ontvangst en heel klantvriendelijk geholpen door de tandarts en zijn assistente. Ook een goed en objectief advies gekregen over een mogelijke toekomstige behandeling.
Had schrik maar ze hebben goed geholpen,legden alles uit
Ik kom hier al 16 jaar en heb nog nooit klachten gehad alleen heb ik een keer bij een behandeling om een verdoving gevraagd deze kostte 16 euro terwijl ik 15 euro vergoed kreeg en ik achteraf een rekening kreeg van 1 euro
Ondanks dat ik geen afspraak had omdat het een spoedgeval betrof ben ik heel snel geholpen.
Heldere duidelijke uitleg. Neemt de tijd om de diverse opties voor vervolgbehandeling te bespreken
Toppie
Er moest snel nog een kies , met een ontsteking , verwijderd worden voordat ik geopereerd kon worden . Is vakkundig gedaan door L. van Steyn . Ik heb praktisch geen pin gehad nadien . Chapeau !
Een nieuwe mondhygienste (vervanging) zeer prettig in omgang en zeer prettige behandeling. Fijne volgorde van behandelen.
Deze ervaring is uitstekend goeie services vriendelijke mensen
Persoonlijk en professioneel op afstand. Behandeling gaat rustig en duidelijk. Attent op eventuele ongemakken.
Hij vertelde wat hij zag en deed en beantwoorde mijn vragen meteen
Ik had pijn aan mijn kies. Ik had gebeld en mocht binnen een uur langs komen. De tandarts en zijn assistent hebben mij heel goed geholpen.
De mondhygiëniste heeft er zelfs een tandarts bij geroepen. Mogelijk was een lichte infectie van het tandvlees het gevolg van een eerdere behandeling op 13 juni.
correct en vriendelijk geholpen
Zohra neemt alle tijd en werkt zorgvuldig. Kortom heel aangenaam
Goede tandarts en assistent, ik word altijd goed en deskundig geholpen en ben nog steeds zéér tevreden.
De mondhygiënist straalde vertrouwen en kundigheid uit. Ging efficiënt aan het werk en maakte uiteindelijk nog tijd om een van mijn tanden te herstellen. Dit laatste zat niet in de planning maar werd toch uitgevoerd. Top! Ik was gecharmeerd van de praktische, efficiënte, vakkundige aanpak met een goede dosis humor.
Heb goede controle gehad
Prettige en moderne tandartsenpraktijk.
Goirkestraat 37
5046 GD Tilburg
Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.