Heel erg behulpzaam ivm rugklachten zodat ik goed op de behandelstoel kon zitten/liggen. Alle handelingen werden netjes uitgelegd.
Ik kende tandarts Poppy nog niet en had behoorlijke kiespijn. Nadat alle opties overwogen waren en de kies verwijderd werd, heeft zij dit zo prettig gedaan dat ik minder angstig hoefde te zijn. Het verdoven dit ze in etapes en de kies werd eerst in tweeën gesplitst. Dit maakte het trekken makkelijker. De napijn viel erg mee.
Ik ben echt een hele bange patiënt. En ga echt nog steeds niet graag naar de tandarts. Maar dit is gewoon omdat ik vervelende dingen heb mee gemaakt. Tandarts Theo heeft zeker mij laten inzien dat hij mij echt geen pijn gaat doen. Deze tandarts echt top Ik ga niet met plezier er heen maar ik vertrouw hem wel.
De ontvangst en kundigheid is oke. Jammer dat er geen goede wachtruimte is,personeel loopt met regelmaat voor je langs zodat je je benen moet intrekken.
Uitstekende uitleg. Tijd word er voor je genomen.
Zeer vriendelijke medewerkers allemaal. Bij de tandarts wordt zodra ze een gaatje zien, het gelijk behandeld of je krijgt binnen de kortste keren een afspraak. Bij de behandeling wordt zowel bij de tandarts als bij de mondhygiëniste regelmatig gevraagd of het niet pijnlijk is. Bij de mondhygiëniste kan het schoonhouden altijd wel weer wat beter. Op een niet vervelende manier verteld ze je nogmaals wat je het beste kunt doen om je gebit beter schoon te houden. Thuis doe ik dan alles weer zoals is verteld. Het is danwel de bedoeling om me daar aan te houden. Zo heb je ook niet zo gauw gaatjes en voorkom je tandvleesproblemen. Laat ik ook niet de tandartsassistentes vergeten, want die zijn ook belangrijk en daar ben ik ook tevreden over. Ik ben "happy" met deze praktijk.
Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts Theo en zijn assistente. Als ik geen 20 minuten had hoeven wachten, was de score 5 sterren geweest!
Mondhygiëniste stelde na haar behandeling voor om gelijk de tandartscontrole, die voor de volgende dag gepland stond, te doen. Dat was een zeer goed idee.
Had dit keer een andere MH. Vriendelijke dame. Trouwens alle MH en tandartsen die ik ken zijn fijn. Was afspraak vergeten. Omdat het eerste keer was geen kosten. Had niet gehoeven maar wel fijn. Had (dit keer) geen herinnering per email of SMS gekregen. Helpt chaoten als mij wel met het niet vergeten (c;
Prettige behandeling. Zonder pujn en snel klaar
Onze jaarlijkse gezinsafspraak is elke keer weer een fijne ervaring. Eline en Leoni zijn altijd vriendelijk, hebben interesse, denken mee, zijn eerlijk, superdeskundig en stellen ons op ons gemak waardoor een tandartsbezoek nooit als "vervelend" wordt ervaren. Wij willen hier nooit meer weg!
Er werd rustig uitgelegd wat er ging gebeuren, het resultaat was erg mooi! Behandeling nieuwe vullingen voortanden.
Mijn kies was afgebroken en ik kon best snel komen.
Heel erg goed geholpen en dank voor de goede uitleg voor de behandeling. Die gelukkig super meeviel, wat ik dus niet had verwacht, Het vertrouwen is weer een stuk terug. Mijn dank is werkelijk heel groot
Behandeling werd op de afgesproken tijd uitgevoerd en met goede uitleg van te voren wat er gedaan ging worden.
Ik durfde niet meer na de tandarts.. maar dit is een echt echte echte angsttandarts. Super lief personeel!
wordt prima en secure geholpen en goed geluisterd naar mijn klachten en wensen
goed geholpen door vriendelijk personeel
Kom er al jaren
Ontvangst en behandeling worden met respect en naar mijn mening uiterst deskundig uitgevoerd.
Ze was heel aardig en vooral duidelijk. Mijn gebit was bij haar in goede handen. Zou haar bij een ieder aanraden.
Dokter Rinck loste mijn probleem direct op. Niet lullen, maar poetsen.
Jeffrey altijd vriendelijk .
jaren pijn mijn mond zoekt juiste clinic? eindelijk ben ik terecht gekomen Culemborg.ik was bang van tandarts en loopt 2 jaar met pijn. ik ben met twijfel naar Culemborg geweest na 30 min ben ik alle pijn af??niet te geloven .het pijn van 2 jaar binnen 30 min opgelost. ik ben zeer dankbaar .
De raaf 13
4102DG Culemborg
Welkom bij Mondzorg Culemborg Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.