Heel erg prettig geholpen door iedereen. En super trots op mijn tanden.
vriendelijke ontvangst, zowel aan de balie, als bij de tandarts en zijn, assistente, veel aandacht voor controle van het gebit.
Als je bang bent van de tandarts, zit je hier goed.
Iedereen is betrokken met je en zijn erg vriendelijk!
Mijn ervaring met mondzorg is dusver uitstekend ; Toen ik hier voor het eerst kwam, was mijn gebit niet bepaald op orde door een hoop priveomstandigheden/ stress in de tien jaar hiervoor... Met een goed behandelplan, goede poetsinstrukties en een regelmatig bezoek aan de mondhygieniste, is dit weer helemaal goed gekomen , en kan ik iedereen weer met een stralende glimlach tegemoet treden. Bedankt voor jullie goede inzet en hulpvaardigheid hierin!
Goed ontvangen en goed geholpen.
Ze kunnen mensen goed geruststellen. Zijn geduldig en vakkundig
De tandarts geeft altijd goed advies om de mondhygiëne te verbeteren. Hij gaf mij ook een compliment over mijn gebitsverzorging. En ook een leuke vrolijke assistente!
Alles ok
Deskundig en snel geholpen. Aardig personeel.
Zie boven!
GOED GEHOLPEN, GEN WACHTTIJD
Het was een fijne tandarts
Het is meer dan fijn om echt serieus genomen te worden in de angst die je hebt voor de tandarts. Bij Mondzorg Culemborg lijkt iedereen je te snappen en wordt er altijd zorgzaam en hartelijk gereageerd. Ik geloof dat ik denk dat ik zeker weet dat ik daardoor van mijn angst voor de tandarts af ben.
Nette en vlotte controle, gelijk tandsteen verwijderd - gebit is weer 'smooth' Ik weet niet of de nieuwe methode (zoutstraal) wel zo prettig is... (het haakje is het ook niet)
Goede service en vriendelijk.
Ik heb een hele fijne ervaring gehad
ik was voor het eerst in de praktijk. Die zag er mooi en hygiënisch uit en ik merkte er een prettige sfeer aan te treffen. De intake, die ik had, verliep prima. Ik moest wel even zoeken voor ik zag waar ik naar binnen kon. Ik had buiten een wat grotere aanduiding verwacht.
Al jaren zeer tevreden met de zorgverlening van tandarts Rinck. Afgelopen week zorg ontvangen van een nieuwe mondhygieniste. Ik was erg blij met haar manier van werken. Ze was zorgvuldig maar heel zacht van hand (geen spiegeltje die hard tegen je tandvlees aangedrukt wordt en geen mondhoek die te ver open is getrokken). Ik hoop dat ze lang bij mondzorg blijft werken!
Zeer vriendelijk personeel. Houden rekening met evt. angsten/onzekerheid. Goede uitleg waar nodig.
Altijd goede service en hulp!
Mijn positieve ervaring vat ik samen met de woorden professioneel, patiëntvriendelijk en vertrouwenwekkend. Bij de behandeling ervaar ik geduld en goede uitleg.
Ik had een probleem ,wat direct goed werd aangepakt en uitgelegd. Erg blij mee.
De raaf 13
4102DG Culemborg
Welkom bij Mondzorg Culemborg Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.