gestroomlijnd = -de vlotte inroostering van mijn tel. pijn-melding . -de wachtkamer zonder wacht-uitloop -de begroeting van de (wederzijds onbekende) behandelaar en patiënt -de behandeling -met uitleg -en nieuwe afspraak -aan een vlotte en kontakt-soepele balie. --------------------------------------------------------- Min-min-min-punt(en) : onderstaande evaluatie-LIJST -heeft een lengte van meer dan twee minuten -is de zoveelste in mijn mailbox deze maand -is m.i. te gedetailleerd -gaat bepaalde lezers boven de pet. - en mist de optie : * bij niet-invullen kunt u kiezen voor uw ervaring in één blok ( zoals hierboven.)*
Tandarts gaat rustig en kalm te werk en verteld altijd duidelijk wat hij doet. Door de fijne omgeving vliegt her bezoek San de tandarts zo voorbij.
Fijne tandarts die alles goed uitlegt
Prima geholpen
Hele fijne en vriendelijke tandarts. Ze is eerlijk en oprecht, legt alles duidelijk uit. Ze kwam direct met een oplossing en legde de vervolg stappen uit.
Ik ben benieuwd naar de factuur voor de gedane werkzaamheden
Kroon was los, supervriendelijke balie medewerkster, kon gelijk 's middags terecht, terwijl mijn eigen tandarts met vakantie was. Kroon snel en vakkundig vast gezet door Stefan en Els
Moest vanwege een afgebroken tand naar de tandarts. Kon op korte termijn terecht en werd keurig geholpen.
Heb jarenlang tandarts Kirsten gehad.Hij is nu met pensioen.. Van de week onverwachts een behandeling gehad bij een andere tandarts.Ben alleen haar naam vergeten. Zij gaf aan dat ik zelf een keuzen kon maken welke tandarts ik nu wilt hebben. Heb voor haar gekozen,vond ze leuk en humor hebben.
Good and friendly
Met ook goede adviezen, duidelijk!
Een heel positieve en enthousiaste behandeling van mondhygiënist Ali Mahmoudi en tandarts Karina Quiroz. Er werd helder en goed uitgelegd welke verbeteringen werden geconstateerd tov een half jaar geleden. Door de positieve adviezen van Ali weer extra gemotiveerd om zelf door te gaan met de mondverzorging
Hele fijne mondhygiëniste en tandarts, behandeling wordt duidelijk uitgelegd en uitgevoerd. Ben zeer tevreden.
De behandeling die ik heb gehad heb ik niks over te klagen. Maar de afrekening achteraf heb ik alles over te klagen. Mijn aller eerste rekening die ik kreeg was meten met 40 of 50 euro extra aanmaningskosten. Als ik fout zat begreep ik dat. Maar ik zat niet fout. Ik heb hier meerdere keren over gebeld en aangegeven als ik een rekening krijg zonder die extra kosten wordt die meteen betaald. Nadat het wel beloofd was heb ik die nooit ontvangen. Hierdoor heb ik helaas de overstap gemaakt naar een andere tandarts die wel de afspraken na komt
Een tandartsndue weet wat hij doet, bedankt Paulo, pijnloos een kroon geplaats en een wortelkanaalbehandeling gedaan
Goed geholpen.
Niet lang hoeven te wachten, ik denk ongeveer 5 min. Klaas is een top tandarts en humorvol tijdens een behandeling!
Altijd goed geholpen
Zijn altijd vriendelijk en we worden altijd goed geholpen.
Loopt altijd goed.
Zoals altijd weer netjes en fijn behandeld
ik ben goed geholpen door dr. Stefan Van Keulen hij is zeer deskundig en vriendelijk .
Deskundigheid, vriendelijk en op tijd volgens afspraak.
Voorwaartsveld 5
4142DA Leerdam
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.