Implantoloog dhr. English verstaat zijn vak. In juni dit jaar een lastig restant van een kies verwijderd. Na voorspoedig en "napijn"vrij herstel in november een implantaat geplaatst. Ook nu weer een snelle en vakkundige uitvoering en opnieuw geen napijn.
rustig en kalm
Wout Wisse is kundig vakman en een goed communicator .
aardige asistenten en inplanteloog ik was bang maar ze hebben me goed geholpen top
Je wordt altijd prettig en vlot geholpen. Mijn zoons zien het meer als een gezellig bezoekje dan dat het spannend is om naar de tandarts te gaan.
Bij een val op de ijsbaan een tand gebroken
Dinsdag gebeld met klachten. Super aardige en klantvriendelijke Ilse had woensdag gelijk plekje voor mij bij Stefan. Nadat Stefan mij mijn klachten liet vertellen ging hij met testen onderzoeken wat het probleem was. Nadat dit was vastgesteld kwam hij met voorstel van 2 behandel opties. Dit geheel aan zijn deskundigheid overgelaten. Tijdens behandeling kwam hij erachter dat gezien de toestand van het probleem behandeling 2 toch de voorkeur kreeg. Goed overleg met mij. Behandeling 2 uitgevoerd en afgesproken wat we in januari 2022 gaan doen. Al met al super tevreden met Stefan.
Kom al 30 jaar bij Klaas
Probleempjes en ongemakken worden snel verholpen en verdwijnen als sneeuw voor de zon
Zeer prettig arts inheb een angst voor tandarts maar bij deze was ik op me gemak
Zo alsaltijd
ik ben maandag jl. bij jullie mondhygieniste op een voortreffelijke manier geholpen. De manier waarop zijn een wat angstige oude man, geruststelde, getuigt van een groot empathisch vermogen. Dank daarvoor.
Super vriendelijk en deskundige man. Klaas is altijd wel in voor een gijntje. Geeft voorlichting over zoon Joost, voor als hij evt implantaat wil.
Een zorgzame en fijne behandeling.
top zorg
Op ons verzoek om onze afspraak te verzetten en om te boeken naar een andere tandarts binnen mondzorg is snel en adequaat gereageerd. Binnen een dag was er een nieuwe afspraak gemaakt.
Dat dat zo is komt door de lange periode dat ik al 'klant' ben bij deze behandelaar en al veel ingrijpende behandelingen achter de rug heb. Ik ben nu al enige jaren verder weg van Leerdam gaan wonen, maar kom graag 2 of 3x per jaar naar mijn vertrouwde omgeving terug.
Ik ben al jaren erg tevreden,over de praktijk Vriendelijke benadering,en de uitstekende behandeling.
Was alleen naar voor controle, maar prima op tijd, vriendelijk behandeld.
Heel goed
Vriendelijk personeel
Word altijd goed behandeld
Niet van toepassing
Top zoals altijd
Ben altijd zeer te vreden
Voorwaartsveld 5
4142DA Leerdam
Welkom bij Mondzorg Leerdam! Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.