Deze tandarts is zeer toegankelijk voor mij. Begrijpt de angst die ik heb.
Top hoe de behandeling in goed overleg eb met veel aandacht en uitleg wordt uitgevoerd. Dat kan ook echt heel anders, is mijn ervaring. Aanrader, deze praktijk!
Positief
Prima profi
Zeer kundige tandarts en vakkundig geholpen.
Goed vriendelijk en heel jammer dat tandarts de heer van Nes gaat stoppen
Jaap is een erg ervaren tandarts, stelt je op je gemak en is duidelijk.
Goede begeleiding, met mijn zorg om regelmatig te moeten kunnen slikken Rust en vertrouwen straal uit.
Ik vind rustig en vriendelijk geholpen, mijn angst voor de tandarts nam daar door aanzienlijk af
Afspraak verzet en kreeg toch een brief dat ik mijn afspraak was vergeten
Rekening gehouden met tandarts/mondhygieniste
Zeer spijtig dat hij weg gaat
Tandarts van Nes is altijd mijn tandarts geweest. Ik vond het altijd leuk om naar de tandarts te gaan, mocht hij dit toevallig lezen. Ik wil u en uw assistente heel erg bedanken en ik wens u heel veel plezier toe met uw pensioen! :)
Bij tandarts Van Nes komen wij al meer dan 40 jaar en wij zijn hem erkentelijk voor de goede zorg, die hij al die jaren heeft geleverd.
Ik ben bij de ortho die zegt gewone tandenborstel nu naar tandarts die zegt elektrische lekker op 1 lijn
Tandartsbezoek is niet mijn ding. Was altijd heel benauwd. Ga bij hen nu met een gerust gevoel.
netjes geholpen ,niet hoeven wachten ,duidelijke uitleg
Tandarts Bol is een zeer bekwame tandarts. Leg tijdens de behandeling alles uit en sorteert voor op wat er aat gebeuren. Met als gevolg een prima resultaat.
Fijne tandarts zeer vriendelijk en goede zorg en advies
Gewoon goed, niks aan te merken
zeker aan te bevelen
Prettig en vakkundig
Snel en adequaat behandeld. Prima.
Positief
Helaas heb ik geen sms bericht gekregen een paar dagen voor de afspraak. Mede daardoor heb ik mijn afspraak gemist. Gelukkig kon ik binnen een week een nieuwe afspraak maken. Daar ongeveer een half jaar geleden mijn afspraak is verzet wist ik wel welke week, maar niet welke dag de afspraak stond. Tot mijn verassing ben ik geholpen door een preventist ipv. een mond hygienist. Dit deed voor mijn gevoel niets af aan de kwaliteit. In de jaren dat ik bij Mondzorg Zevenbergen kom heb ik misschien één keer een tandarts of mondhygienist voor de 2e keer gehad.
Pastoor van Kessellaan 3
4731BH Zevenbergen
Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.