Er wordt goed overlegd wat de beste oplossing of mogelijkheid is. Duidelijk gecommuniceerd over de kosten. Vriendelijk personeel
Geweldig.
De vakkennis en professionaliteit is erg goed bij De Grave. Kom er al jaren en altijd goed geholpen. Echt een aanrader!
Super goed er is goed geluisterd naar wat ik voelde en daar is op ingespeeld super
Kom er nu voor de tweede keer hele goede ervaringen
Goed geholpen
Snel en vakkundig
zie boven
Rekeninghoudend dat ik met een ander kon meekomen
Ik ging voor een tweede optie op mijn nieuwe klikgebit die in het Ikazia ziekenhuis was aangemeten. Het was een vreselijk gebit ik kon er niet mee leven , maar er kon ook niets meer aangedaan woorden . Dr heer Grave heeft een nieuw gebit aangemeten in een zeer korte tijd en heeft goed naar mijn wensen geluisterd, ik ben nu helemaal blij en zei gelukkig .
Snel hulp. Wel hoge eigen bijdrage
Mijn bijna complete gebit , boven en onder eruit kiezen had ik niet meer , de rest van mijn tanden was ook niet meer om aan te zien, binnen iets meer dan een half uur was ik weer buiten met mijn nieuwe gebit , wel een paracetemol genomen een paar dagen , ik had niet zo veel pijn dat viel alles mee , eigenlijk , ik kon na twee weken al patat eten dus ik klaag niet .ik moet nog wel een paar keer terug voor controle maar zie geen problemen.
Hoewel ik niet de makkelijkste patiënt ben, werd ik prima door Bob de Grave geholpen en waar nodig op mijn gemak gesteld...!
Namijn eerste bezoek was ikniet bepaald tevreden over het geleverde resultaat. Maar mijn klacht is perfect opgepikt en uiteindelijk toch een resultaat waar ik tevreden mee ben.
Voelt vertrouwd
altijd een goede behandeling
Word goed geholpen en ze zijn vriendelijk
Ik werd vlot geholpen en er werd een goede oplossing geboden
Ondanks de onderbezetting toch goed en snel geprobeerd te helpen
Ik sta pas aan het begin van het traject. Over meerdere onderwerpen kan ik nog geen mening geven.
goed geholpen en snel
Goede service en gezellige mensen
alles naar wens verlopen
middenbaan-Noord 34