Snel geholpen !
Je word altijd goed geholpen en je hoef niet te lang te wachten als je een afspraak maaj
Het heel snel en goed gegaan. Had niet verwacht. Super!!!!.
Mijn handicap (niet aangeboren hersenletsel) is niet te zien, maar is er de oorzaak van dat ik mijn vrouw meegenomen heb. Door het tonen van begrip hiervoor was ik eigenlijk direct gerustgesteld en was mijn nerveusiteit een stuk minder.
Ik ben goed en vriendelijk geholpen en mijn nieuwe prothesen zitten goed. Ik heb er geen klachten over.
Prima geholpen en goed voorgelicht. Vriendelijke mensen, Ik raad het iedereen aan.
Mijn tweede klik gebit hier laten maken. Het ziet er mooi uit. Fijne professionele mensen die weten waar ze het over hebben. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan. Niet dubben gewoon doen!
Ik ben geholpen door een jonge dame,ik dacht Nicole. Fijne arts,luisterd naar je em helpt waar nodig.
Na 3 verschillende tandtechnicus eindelijk een goed gebit. Fantastisch en vriendelijk geholpen, ik raad iedereen aan om daar naar toe te gaan, ik ben echt heel blij nu met m’n gebit , nogmaals heel veel dank
Me tand was afgebroken En kon gelijk terecht Altijd goed service
Ik kom al jaren bij de Grave en ik ben een zeer tevreden klant
goede uitleg wat wat die ga doe
goede behandeling
Ze zijn zorgzaam ze leggen als goed uit wat ze gaan doen
Goede ervaring al eerder geweest
Goede ervaring, Fijn en deskundig personeel, vriendelijke ontvangst en snelle service,
Heel fijn geholpen door vriendelijke mensen.
Ik ben binnen twee geholpen.
Mijn reparatie aan mijn gebid was snel en goed gerepareerd.
Ik ben heel blij met de kundigheid en vriendelijkheid van deze praktijk. Ook zijn ze altijd heel begripvol en je kan snel worden geholpen
Duidelijke afspraken, hoge kwaliteitsnorm
In een zeer stressvolle periode van verhuizing een nieuwe boven prothese laten maken. Heb 3 maanden geprobeerd aan mn uiterlijk te wennen. Was er echt niet gelukkig mee. Contact opgenomen, afspraak gemaakt en binnen 1 dag veranderde mn ongeluk in blijdschap. Er was begrip dat ik terugkwam en de vakkundige heer De Grave heeft mijn alle lof.
Een kunstgebit laten aanmeten en passen, is iets wat niet dagelijks gebeurd en doordat er totaal geen druk en tijdsdruk bij het aanmeten en passen is, geeft dit een goed gevoel. Daarnaast ook de uitleg van wat er gebeurt en nodig is ,maakt het geheel compleet.
Fijn geholpen goede uitleg heel blij van
middenbaan-Noord 34
3191EH Hoogvliet