Zeer snelle en goede behandeling
ik ervaar het contact en de hulp als uitstekend. Word altijd snel en vriendelijk geholpen. Heel fijn !
Mijn prothese zat los, moest bij gewerkt worden Op een donderdag moest ik happen en mijn prothese achterlaten, in de namiddag kon ik hem weer halen. Daarna een druk weekend met eters en een vreselijk pijnlijke mond, Maandags gebeld, mocht die dag nog komen. Weer bij gewerkt, na een paar dagen weer veel pijn. Na twee keer terug geweest te zijn, is de pijn wel dragelijk, maar bij iets stevig kauwen, erg ongemakkelijk. De service was geweldig
altijd goed geholpen. Neemt de tijd voor je en levert kwaliteit af. Zou hem zeker aanbevelen
Is goed krijg goed advies
Vriendelijkheid, goede voorlichting en kan altijd met problemen aan een onderdeeltje snel terecht.
Kom al jaren bij hun niets als tevredenheid
Je wordt vriendelijk ontvangen en je ben gelijk op je gemak
Juiste mensen op de juiste plaats voor de behandeling.
Mijn totaal behandeling van A totZ top verzorg . Fijne mensen hele rustige behandelingen dus geen stres ze vertellen precies wat er gaat gebeuren en wat de volgende stap is .
Snelle afspraken met weinig tijd er tussen
goed en duidelijk uitleg
Correcte uitleg en snelle oplossing
ik had flinke angst voor verdovingen dus zag erg op tegen de behandeling...ik werd super gerustgesteld door assistenten en tandarts...ondanks de napijn ben ik erg blij met deze praktijk
Zeer prettig en profesioneel geholpen
Word altijd heel vriendelijk geholpen Een hele kundige man
Mijn vader zit in een electrische rolstoel. Toen ik ivm ziekte niet mee kon om hem te begeleiden is hij netjes door een van jullie medewerkers naar binnen en naar buiten geholpen. Perfecte service !!!!
Na een tijdsbestek van ruim 3 maanden en een keer of 5 keer happen en passen eindelijk een gebit. Nu nog zodanig aanpassen dat het niet meer zeer doet bij het indoen. Aan de vriendelijkheid van het personeel ligt het niet, maar mijn ervaring is niet echt positief.
Alle afspraken werden goed na gekomen de behandeling werd netjes en snel uitgevoerd
altijd goed geholpen
Vriendelijk, vakkundig,