Prima.
Voor je plezier ga je nu eenmaal niet naar de tandarts. Daarom is het erg belangrijk dat je daar goed en prettig wordt geholpen. Dat was het geval bij mijn vorige tandarts, maar de afstand was door mijn verhuizing niet handig, dus ben ik ruim een jaar geleden overgestapt naar MZC Oosterparklaan. En tot volle tevredenheid!
Ik ben tevreden
Goede tandarts en mondhygieniste
Na bijna 50 jaar bij mijn eerste tandarts, was de overstap naar een tandarts in de buurt zeer spannend. Ik voelde me echter welkom en ondanks wat ongemak bij het maken van de foto’s verliep de intake goed. Ook de prognose voor de toekomstige behandelingen werd snel gegeven en een volgende afspraak word ik automatisch op geattendeerd. Dus tevreden met de overstap!
Tandarts met mondzorg en/of gebitsreiniging is een verplicht nummer, het moet. Het is goed voor je denk ik…. Het gaat snel en redelijk efficiënt, maar leuk is anders. Wat jammer is dat je geen idee hebt wat iets kost, enkele dagen later krijg je een rekening via de e-mail. Je kunt de rekening niet zien (pdf) want ze hebben het oude telefoonnummer van de GSM van je vrouw gebruikt. Je betaald, maar krijgt te horen dat de betaling is mislukt. Je betaalt opnieuw, weer mislukt. Dan check je je bankrekening en meerdere keren afgeschreven… het proces is niet transparant, de betaling slecht en je geld is weg. Al met al een matige ervaring ondanks goede intenties en bedoelingen… rot gevoel blijft.
Uitstekende behandeling en adviezen van Karin!
Geen
Zie boven
İk heb hele gevoelige tanden. Sinds ik hier bij de mondhygiënist loop, wordt daar rekening mee gehouden.
Complimenten voor de mondhygiënist die heel goed uitlegde hoe te poetsen.
Service is altijd goed, vriendelijke mensen
Behandeling en advies goed
Ik werd op tijd behandeld door de tandarts en bij vragen van mij werd ik goed geholpen
Rustig en nauwkeurig worden de behandelingen gedaan. Door Nico Kalis; tandarts, en door Zarina de mondhygieniste.
Prima praktijk. De nieuwe tandarts (meneer Kalis) komt ook kundig op mij over en heeft een goed gevoel voor humor.
Afspraak op de minuut, werk in een keer goed, echt top !
Geen commentaar verder.
De tandarts is zeer professioneel en stond mij vriendelijk te woord. Ook werd er duidelijk verteld wat er zou gaan gebeuren. Erg prettige ervaring!
Goede ervaring
Het hele team is vriendelijke! Je voel op je gemaak, ik die angst heeft voor de tandarts, loop binnen en buiten met de grootste glimlach! Bedankt!!!!
Ik zelf werd oneerlijk behandeld, kan gebeuren! Maar toegeven dat jullie fout zitten is ver t zoeken. Heel jammer. Dit is alleen bedoeld voor de gebiedsreiniging afdeling.
Ik ben zeer onder de indruk van de snelle en professionele behandeling van mijn probleem.
Zakelijk verhaal over toestand en mogelijk acties bij controle en uitvoering werkzaamheden :-)
De behandeling was een fluitje van een cent. Een klein schroefje aandraaien. Behandelend arts zei dat hij dit uiteraard gratis deed en geen rekening zal sturen. Resultaat : WEL een rekening. !!!!!! Service ?????
Eerste Oosterparklaan 76 78
3544 AK Utrecht