We worden prettig geholpen. Uitleg wordt gegeven als daar behoefte aan is en onze dochter is een klein beetje bang, maar wordt heel lief gerust gesteld waardoor ze iedere keer toch een beetje minder bang naar buiten komt.
Controle prima uitgevoerd
Voor de eerste keer bij deze tandarts geweest met twee jonge kinderen, als erg prettig ervaren.
Ik ben jaren geleden overgestapt en dat was een goede keuze, goed geholpen, deskundigheid, je kunt alle vragen stellen die jehebt
De tandarts bezoeken is totaal geen favoriete bezigheid van mij. Ik kan dan ook niet omschrijven hoe ik het vond. Om neer te zetten dat het best stressvol was.... Nou dat schrikt mensen af, ervaar zelf wat voor jou de best manier / behandeling / tandarts is. Je kan niet met iedereen te vriend zijn. Ik heb voor mijn maatstaven een prettige tandarts, die ik vertrouw en wat een ander daar van vindt. Dat is aan die persoon.
Goed en vriendelijk
Gewoon goed zo als altijd
Twee tanden (een was kroon) behandeld waren. Voor allebei tanden het procedure was meerdere keer herhaald. Een keer de vulling brak aan het einde. De hele procedure duurder 1,5 uur wat heel vermoeiend was, ook psychologisch. Bloed op de handschoenen van de arts. Gele, blauwe vloeistoffen die werden meerder keer geinjecteerd, die ik af en toe ook moest slikken, want door de vermoeidheid ik kon niet goed door neus ademen. Beschadigde wang. Na de behandeling de tand op warm en koud gevoelig is.
Fijne tandartservaring!
Vulling was uit de tand gevallen, kon snel terecht en goed geholpen.
Mijn behandelend tandarts is Nico Kalis. In evaluatie staat Peter Ligthelm (die al ruim half jaar van Pensioen aan het genieten is). Mijn evaluatie en credits zijn voor Nico (derhalve onbekend ingevuld). Nico pakt het goed aan en vraagt zelfs nog geinterresseerd naar algemene gezondheid. Iedereen heeft zijn eigen stijl, maar stijl van Nico ligt mij meer dan die van Peter.
vriendelijk alleen moet met de mail de afspraak bevestigen en herhalen
Kinderachtige communicatie van arts naar patiënt Niet te geloven dat dit nog bestaat in deze tijd Algemene kwaliteit is sterkt afgenomen sinds pensioen Peter. Sfeer tussen artsen en assistenten is zeker minder geworden Kwaliteit van controles en reparatie kan ik uiteraard niet over oordelen en neem aan dat dit prima in orde is
Ze doen hun werk goed!
Ik had een fles mondspoeling nodig.
Bij de NS worden verlate treinen altijd achter de wel gangbare treinen gezet. Ik moest echter wachten omdat een verlate klant alsnog op mijn tijdstip behandeld werd.
Er zijn vriendelijke medewerkers die goed rekening houden met mijn klachten.
Altijd goed geholpen en ga met zin naar de tandarts!
nvt
Gelukkig hoefde ik toch niet verdoofd te worden bij de mondhygeniste omdat ze me goed geruststelde
Is altijd vriendelijk, duidelijk en stelt je op je gemak
Ik was zeer tevreden
Sinds jaren al ga ik graag naar toe. Goede service!
Fijne tandarts, snel en goed werk.
Xx
Eerste Oosterparklaan 76 78