Ik ben een 100% tevreden klant
Het is nooit leuk om naar de tandarts te gaan,maar de vriendelijkheid en zorgvuldigheid tijdens de behandeling maakt veel goed.
Aardig en vakbekwaam
Kundige tandarts, legt alles uit voordat ze iets iets gaat doen. Prettige sfeer, ook bekangrijk.
Goed behandeld
Ik vind het een hele prettige praktijk. Ik ben heel lang angstig geweest voor de tandarts maar door hun benadering en behandeling ga ik daar veel beter mee om.
Er was een stuk van mijn kies afgebroken. Deze is perfect gerepareerd.
Aardige en kundige tandarts. Ze legt goed uit en stelt goede vragen.
Cc
Er was n klein stukje van m’n kies afgebroken en dat kon tijdens een controle direct gerepareerd worden, heel fijn.
goed en snel geholpen
Heel vriendelijk en met zorg geholpen door de tandarts en assistente.
ik word altijd vriendelijk te woord gestaan, er is altijd ruimte voor een praatje/gesprek. Er is persoonlijke aandacht, ook van de assistente! Tevreden over de tandzorg en dienstverlening. En er wordt meegedacht over verbetering van mijn gebit en welke behandeling het beste past
Tevreden met Laia Llorens
Super vriendelijk en kundig
Sinds ik/wij client zijn werden en worden wij altijd prima geholpen.
Heel goed geholpen, vriendelijk, deskundig. Ga Tandzorg Heiloo niet aanbevelen aan anderen i.v.m. het totaal ontbreken van vervangende weekenddienst.
correcte behandeling Zou alleen graag een bevestiging zien, bij digitale afspraak maken
Heel prettig en vriendelijk behandeld.
Met alle respect voor de vriendelijke mensen, maar ik vind de behandelingen bij de mondhygiënisten te gedifferentieerd. Er zit geen uniformiteit in.
vriendelijk, als mijn kies er goed uit gaat, ben ik blij!
goede uitleg, deskundig advies, meedenkend behulpzaam TOP!
Ik voelde me fijn en werd goed en snel geholpen. Alles werd goed uitgelecht.
de strandwal 22 G
1851VM Heiloo
Welkom bij Tandzorg Heiloo! Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.