prima.
Goede zorg en meedenken met de klant. Ik kon een uur eerder komen voor controle en ik kreeg een vriendelijk telefoontje met dit voorstel dat ik graag accepteerde.
heel goed gedaan
Ik heb een gebitsreiniging laten doen en die behandeling is goed verlopen.
Goede uitleg gehad
Eerste naar mond hygiënist. Was bij een voor mij nieuwe mondhygiënist. Een man die zijn tijd nam, en voorzichtig hetgeen wat gereinigd moest schoonmaakte. Ben voorzien van tips, die weinig tijd en geld kosten. Daarna door naar de tandarts. Al met al een goede ervarinf
Snel geholpen, vriendelijk, professioneel, hygiënisch
Ik vind het een prettige praktijk waar ik graag behandeld wordt. Het bedrijf die de kroon van mijn tand maakt mag echter verwisseld worden. Eerste keer gebroken voordat die geplaatst werd. De tweede keer stukje eraf bij het plaatsen.
Aardige en behulpzame medewerkers. Vriendelijk en met humor. Nemen de tijd maar zijn toch professioneel.
Zeer snel en deskundige behandeling top
Prima, vriendelijk
Leuke praktijk,leuk personeel altijd een gezellige boel ! moderne uitstraling en goed en modern materiaal ! En duidelijke uitleg wat we gaan doen, de dames tandartsen zijn schatten ! haha
Goed geholpen met duidelijke uitleg
Hele fijne tandarts vriendelijk en zeer goed voor bange mensen
Bij de mondhygienist kreeg ik een behandelplan voorgeschoteld. Hierbij werd aanjagen van angst gebruikt. Door weggebruik van plaatjes en worst case scenario. Kosten 1200 euro in 3 maanden. Toen moest er ook voor weigering getekend worden. Een schande vind ik deze werkwijze!!! Erg jammer en ook onethisch. Denk dat dit opdracht is vh hoofdkantoor. Vraag me af hoeveel klanten geschrokken zijn er een slapeloze nacht(en) van hebben gehad.
Niks mis mee
Zeer vakkundige mondhygiëniste!
Vriendelijke en geduldig. Goed gevoel over gehele behandeling.
Snel.. Goed en zeker profesioneel..
Geen klachten
Heel vriendelijk ze werken heel professioneel altijd luisteren naar hun cliënt ik ben heel blij met deze tandarts
Een vriendelijke behandeling. Schoon en correct Ik vind het prettig dat ik dezelfde tandarts bij bezoek krijg, dus dat daar gehoor aan wordt gegeven.
Dit keer met meer aandacht en zorgvuldigheid aan mijn gebit gewerkt. zowel ultrasonische met de machine als manueel/handmatig.Ook werd er opgelet of ik wel comfortabel bleef en kon ik merken dat de behandelaar met haar instrumenten overweg kon ( 2e keer kreeg ik vaak waterspetters in gezicht) Ik had veel tandsteen wat verwijderd moest worden als gevolg van plaque dus werd er ook naar mijn poets - en gebitsverzorging/reiniging gevraagd. Wat bij mij eerste bezoek helaas niet aan de orde is geweest. ( ja. globaal, kwam meer over als een formaliteit)
savallelaan 10
2273JX Voorburg
U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.