Snel en goed geholpen. Op de rekening die ik heb betaald ontbrak bleek later de vulling. Ik werd hier later telefonisch over benaderd door de assistente. Afgesproken is dat ik die betaal via de rekening die VGZ zal sturen.
Ik ben fantastisch geholpen en te woord gestaan
De coronaregels werden heel goed gehandhaafd waarbij ik mij zeer veilig voelde.
de behandeling was met goede informatie met foto
Heel prettig hoe er om wordt gegaan met de Corona maatregelen. Daarnaast goeie tips meegekregen voor een schoon gebit
Altijd op tijd en er wordt ook tijd genomen voor de controle.
Er word tijd voor je genomen en zijn erg vriendelijk
Ik ervaar al het personeel als zeer kundig, zorgvuldig en vriendelijk. Bijna altijd op schema. Toen door omstandigheden de planning uit liep (1 keer gebeurd), voelde ik me nog steeds zorgvuldig behandeld.
Duidelijke uitleg, snelle behandelingen en goed advies
Tandarts is op de hoogte van het medisch dossier van de cliënt. Belangrijk in verband met de behandelingen.
Je wordt goed te woord gestaan. En de tandarts legt alles netjes uit.
Prima.
Netjes behandeld en vlug weer weg
zeer tevreden over de service en de behandeling
Er wordt goed omgegaan met de Corona regels.
Goede zorg, bekwame medewerk(st)ers.
Fijn!
Altijd goed
De medewerksters zijn deskundig. Behulpzaam met het invullen van het vragenformulier in verband met de richtlijnen van het RIVM.
Altijd goed geholpen en duidelijke uitleg door me alvaro en natuurlijk yolanda niet te vergeten
Mijn mondhygiëniste doet haar werk uitmuntend. Luistert erg goed en behandeld haar patiënt met veel geduld en gaat voorzichtig te werk. Dit vind ik echt aangenaam! Voor mij is zij één van de beste!! Dikke 10!
Zeer tevreden.
I.v.m Corona is hier alles goed en zorgvuldig geregeld. Zoals altijd een prettige behandeling door tandarts en assistente.
Al het personeel is altijd zeer vriendelijk. Tandarts komt kundig en professioneel over. Laten je geen onnodige kosten etc maken. Kan altijd snel terecht voor een afspraak. Enige minpuntje is dat het vaak wel 30 minuten uitloopt en je dus wat lang zit te wachten.
savallelaan 10
2273JX Voorburg
U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.