Geweldige tandarts, ik ben heel bang en deze tandarts is zo rustig dat ik minder bang ben geworden. Ook de balie assistentes zijn super lief.
Fijne behandeling en vriendelijk personeel
Is niet in een zin te beschrijven, super aardig personeel en vakkundig.
Zie boven.
Ik kom en ga altijd met plezier naar mijn tandarts en mondhygiëniste.
Netjes op tijd behandeld. Aardige behulpzame mensen. En vakkundig.
Alles ging goed fijne tandarts.
Door slechte ervaringen in het verleden vond ik het moeilijk om naar de tandarts te gaan. Dat is in deze praktijk niet het geval.
Mirella is de beste persoon die bij jullie aan het werk is
geen last of pijn achteraf
Er moest een kleine aanpassing gemaakt worden aan mijn prothese . Ik werd meteen geholpen.
Altijd snelle service, super vriendelijk personeel
Netjes en professioneel
Vriendelijk en zorgvuldig. Gewoon goed service! Ben blij mee!
Erg vriendelijk en meegaand.
Tandarts Maike-Deskundig, attent, professionele en lieve tandarts. Top team. De manager is erg lief en attent en zorg altijd dat de patiënten snel geholpen kunnen worden. Een geweldig team!
Ik kwam voor een gecombineerde afspraak voor een gebitsreiniging en een halfjaarlijkse gebitscontrole. Er zijn ook nog foto's gemaakt. Deze behandeling werd correct uitgevoerd.
prettige ervaring. duidelijke communicatie en snel aan de beurt. Wachtkamer erg basic maar de behandeling volgens NL standaard
Deskundig en mensgericht
Had op 1 week tijd 2 problemen met mijn gebit, welke echt vervelend waren. Gebeld met de praktijk, kon ondanks dat het heel druk is snel terecht, beide keren en werd heel goed door de tandarts geholpen.
Vriendelijk, rustig en professioneel
Zeer slecht
Zeer aardig personeel, en prima vak mensen
Vriendelijk ontvangen, fijne tandarts
Nog nooit zoveel pijn tijdens een ruim 2 uur durende behandeling gehad. De verdoving was uitgewerkt en er werd geen extra gegeven. Ook de voorlichting van de behandeling was nihil. Daarnaast werkte het voortdurend zoeken naar instrumenten ook niet optimaal. Helaas moest ik na de behandeling concluderen...nooit meer !!!!
savallelaan 10
2273JX Voorburg
U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.