Ze zijn daar heel vriendelijk, vriendelijk personeel, ze komen me rustig over. Zoals de mondhygiënist als de tandarts zelf.
Voor een noodsituatie kon ik snel worden geholpen. Goed geholpen en probleem opgelost. FIjn contact gehad op communicatieve wijze en dat gaf ook vertrouwen . Immers de arts was een nieuw persoon in het team omdat oude naar elders was vertrokken. Hetgeen jammer was maar nu ook weer goed geholpen.
De sfeer is goed en gezellig,kundig team
Zeer vriendelijke en goed ondersteunende tandarts en mondhygiëniste.
Beleefd, vriendelijk en zeer goed.
Op afgesproken tijd. Duidelijke info/advies. Mondspoeling monster gekregen. Uitermate tevreden.
ik had kiespijn en fijn dat ik dezelfde da nog mocht komen
Hallo. Mijn naam is Otto Wagemans. En ik ben Erg Angstig voor de Tandarts ! Sinds een aantal jaren ( ben de tel even kwijt ). Kom ik bij de Tandzorg Praktijk in Voorburg . In het begin. Sloot ik mijzelf nog wel eens op in de W.C. Afgelopen keer ben ik door Fatima als ik het goed schrijf !? Zeer kundig en liefdevol geholpen ! Vindt het nog steeds "Niet Prettig" om naar toe te gaan ! Maar bij deze raad ik deze Tandarts Praktijk, van Harte aan ! Groet, Otto 56 jaar.
Goede mondzorg, Als ik bel en ik vraag om een pocket controle dan wel graag alleen mijn eventuele pocket controleren en niet gelijk de reguliere controle willen doen door de tandarts die er aanwezig was. Verder is het een goede tandzorg plus met alle medewerkers die daar werkzaam zijn. Ps. Normaal ga ik altijd bij Mirela en die is zeer vakkundig, werkt super netjes en heeft veel geduld!
Mevrouw Atanea is professioneel, vriendelijk en oprecht. Mevrouw Atanea is een voorbeeld voor velen. Ga zo door! Groet Teresa Barrera Aristizabal
Zorgvuldig en snelle behandeling
Cx
Wel vreemd dat er een nieuw röntgenapparaat is en dat er dan gelijk foto's moeten worden gemaakt.
Heeft de tandarts, werkzaam in dezelfde praktijk in Delft, een juiste keuze gemaakt door mij door te sturen?? Ook zij heeft een foto genomen. Conclusie: ik zie een ontsteking. De endotontoloog in jullie praktijk zag niets nav een foto. Ben benieuwd of mijn klachten volgende week opgelost zijn na een vulling, en dat de endotontoloog het goed beoordeeld heeft. Heeft een van jullie een foute inschatting gemaakt?
Ik kom al weer een aantal jaar bij deze tandarts praktijk. Vriendelijk personeel en een hele fijne, lieve tandarts. Altijd ruimte voor een kort praatje waardoor bezoek door mij als plezierig en ontspannen wordt ervaren.
Nette ontvangst en controle, niks op aan te merken. Leuke omgang met mn dochtertje van 2,5 waardoor de volgende keer de tandarts weer een feestje is :)
Legde zorgvuldig alle stappen uit en waarschuwde me voor mogelijk ongemakkelijke of enigszins pijnlijke stappen.
Zorgvuldig gekeken naar oplossingen.
Er was wat vertraging door uitloop bij een vorige patiënt, maar die werd keurig gemeld. Daarna was de behandeling (o.a. foto's maken en gebitscontrole) heel snel klaar, maar wel zorgvuldig gedaan.
Ik ben altijd goed behandeld en de tandarts en assistenten zijn altijd vriendelijk. Zij staan ook allemaal paraat.
leuke vriendelijke mensen die zeer goed in hun vak zijn
Samen met mijn zoon ben ik bij de mondhygieniste geweest afgelopen donderdag 1 juli. Ik heb nog nooit zo veel pijn ervaren in mijn leven! Tot nu toe heb ik pijn in mijn mond. Zowel mijn tanden als tandvlees doen erg mijn. Ik ga regelmatig bij de mondhygieniste, maar bij jullie praktijk was dit mijn eerste keer. Ik heb goede ervaring bij de tandarts. Ik ga haar zeker aanbevelen, Maar bij de mondhygieniste ben ik zeker niet van plan om nog eens terug te keren. Met vriendelijke groet, F.D. Warsame
Goede behandeling en rustig omdat ik nogal angstig ben van aard.
Werd netjes geholpen alles werd goed uitgelegd van wat men ging doen.
savallelaan 10
2273JX Voorburg
U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.