Ik voel me er altijd in goede handen bij Atenea en Fatima.
vriendelijke mensen, goede tandarts
Meneer Alvaro Gonzalez del Rio, bedankt voor de prettige en goede behandelingen en succes op de nieuwe werkplek. Geniet van de kortere reistijden en het nieuwe gezin.
mijn tandarts is heel goed, ook tegen kinderen de assistente Zijn ook aardig tandenschoon maken is ook een goed ervaring
Mondhygieniste, preventieassistent en tandarts allemaal prima
Er zijn foto's gemaakt en er zou niets aan de hand zijn, in de middag kreeg ik kiespijn. Omdat ik dezelfde dag was geholpen dacht ik dat gaat wel over, maar dat bleek niet het geval. Op 21 mei jl. heb ik een nieuwe afspraak gemaakt en kon in de middag terecht bij tandarts Luis Brito, deze maakte ook een foto en de uitslag was een ontstoken wortelpunt. Recept werd uitgeschreven en bij de Apotheek bleek dat middel Erythrocine 500 mg niet meer leverbaar is, de apotheek heeft de tandarts willen bellen en die was niet meer te bereiken op vrijdag. Waarschijnlijk was ik de laatste patiënt geweest Na bemiddeling met een spoedlijn is er Clindamycine 300 mg 3x daags 2 capsules uitgeschreven. Wat ging fout 1e geen goede foto's gemaakt 2e verkeerde recept uitgeschreven 3e niet meer telefonisch te bereiken 4e recept hielp niet of nauwelijks pijn bleef aanhouden zo niet verergeren 5e geen verwijzing naar andere tandarts bij het bellen in weekend. Opname van telefoon bandje gemaakt waarschijnlijk is er een verkeerd bandje aangezet. Tekst" wel kom bij Tandzorg Voorburg u wordt doorverbonden met één van onze beschikbare medewerkers en daarna niets meer.
Na al die jaren nog steeds super tevreden met deze onze tandarts en mondhygiëniste.
Zoals steeds prima ervaring! Goed, aardig en efficiënt.
Wat is Louis, de tandarts die er op de vrijdagen is, een fijne tandarts. Straalt rust uit en de vullingen die hij tot nu toe zijn gezet zijn mooi en blijven goed zitten
Prettige en rustige omgeving. Behandeling wordt deskundig uitgevoerd.
Beste tandzorg die ik tot op heden heb ontvangen
Ik werd prima en op tijd geholpen
Gewoon wat je mag verwachten van goede zorg. De gaatjes in mijn kiezen zijn goed aangepakt met vriendelijk personeel.
Word vlot behandeld door de gastvrouw aan de balie en mijn tandarts zeer vriendelijk en kundig zonder enig poespas.
Hoewel ik inmiddels verhuisd ben ga ik niet meer weg bij deze tandartsen. Van administratie tot mondhygieniste tot tandartsen: bekwaam, communicatief en empatisch. Ook zie je prettige samenwerking bij het team onderling, wat de sfeer en de behandeling ten goede komt. Goed toelichting tijdens, voor en na een behandeling.
Binnen 5 minuten stond ik weer buiten. Ik begreep het ook niet helemaal want volgens de tandarts waren er wel wat kleine dingen aan de hand, maar moest een aparte afspraak maken bij de mondhygiënst daarvoor. Ik ben eigenlijk gewend dat reinigen gewoon meteen kan gebeuren, maar nu moet ik nog een extra keer terug daarvoor. Tandarts zei dat het niet kon, onduidelijk waarom.
Een spoedreparatie is snel geregeld en uitstekend uitgevoerd!
Een goede behandeling met een vriendelijke toon.
evt
Aardige medewerkers en goede behandeling
Zeer prettig,vriendelijk en bekwaam
N/A
savallelaan 10
2273JX Voorburg
U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.