Alles wordt heel goed verzorgd
Ervaren als zeer vriendelijk, open duidelijk en meedenkend.
Elke drie maanden ga ik naar Annette, altijd vriendelijk, eerlijk en behulpzaam
goed en leuk contact, goed gevoel overgehouden.
Ik kom er al jaren
Een vriendelijke en professionele tandarts praktijk.
Het is nooit fijn om naar tandarts/tandtechniker te gaan, maar het is wel fijn dat iedereen zo vriendelijk is, dat men meedenkt, en dat het in eigen dorp kan.
Tandarts dacht met mij mee.
Een goede tandarts die brengt je tot rust Ze helpen je op een goede manier!?
Betrokken en kundige praktijk.
Tandarts Raufi is een fijne tandarts, ze vertelt wat ze gaat doen en is geduldig. Helaas lopen ze wel regelmatig uit
Het was een prima behandeling en er werd naar mij geluisterd en naar mijn persoonlijke situatie gekeken. Dat is door mij als zeer prettig ervaren.
Ik zie er altijd erg tegen op naar de tandarts te gaan. Tandarts stelde mij wel op mijn gemak. Er werden foto's genomen nu werd er aan gegeven.om na te denken over een kroonog 2. Behandeling van 1 uur en nog vervolg afspraken. Momenteel slaap ik hier niet door. Bij de volgende afspraak ga ik dit bespreekbaar maken.
Ik ben op een prettige manier behandeld. Het is altijd heel fijn om met een schoon gebit naar huis te gaan.
Je wordt goed geholpen met een goede uitleg.
Er wordt goed geluisterd en meegedacht. De medewerkster informeert je goed tijdens behandeling, en zorgt dat je, ondanks dat vervelende apparaat, redelijk rustig de behandeling door komt.
In het begin bang voor tandarts , sinds ik bij jullie zit heb ik daar geen last meer van!
Netjes en goed geholpen
Een prettige sfeer, rustige benadering en goede zorg. Ze stellen je op je gemak ook rijdens de behandeling. Er wordt regelmatig gevraagd of het nog gaat. Zo jiet krijg je tijd om even bij te komen.
Vriendelijke medewerkers en erg behulpzaam geweest bij mijn acute pijnklachten en doorverwijzing naar kaakchirurg
Vriendelijk en behulpzaam
1e keer geweest en goed gevoel erbij over gehouden.
profesioneel, netjes en pijnloos
Noordsingel 45
8255AD Swifterbant
Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!