Kom al jaren bij jullie in de praktijk en ben tot op heden tevrerden
I
Tandarts Vrieling werkt goed en snel, is super vriendelijk, en legt goed uit wat ze doet.
Zie boven.
Vergeleken met vorige consult ervaar ik wat minder kwaliteit bij assistente. Het schoonmaken was mijns inziens van mindere kwaliteit
The appointment started on time. The dentist G. Tinoko was very caring, attentive and professional. We are very satisfied with her care and support!
Ik ben bijna 40 jaar behandeld door Ron Steenkist. Hij is fantastisch in het geruststellen op een humoristische manier waarbij hij veel deskundigheid uitstraalt. Veel dank
Ik ben zeer tevreden over de behandelend tandarts! Prettig in de omgang , vriendelijk ! Ze werkt rustig en snel . Ik ben minder tevreden over de ontvangst aan de balie . De receptioniste is niet echt vriendelijk .
Ik ben altijd wat angstig voor de tandarts geweest. Zij werken met moderne technieken waardoor het eigenlijk pijnloos blijkt te zijn tegenwoordig. Vriendelijk en kundige mensen.
Goed,geduldig.
Tijdens de wortelkanaalbehandeling heb ik gegild van de pijn. Na een kort gesprek met de tandarts heb ik besloten om na ruim 30 jaar een andere tandarts te vinden.
ten eerste vind ik het achteraf gezien heel vreemd dat ik moest ondertekenen voor een bedrag voor behandelingen die nog niet zijn uitgevoerd!nog nooit meegemaakt.niet de gelegenheid heb genomen om eerst te lezen hoe of wat! gesprekken voeren die geen betrekking hebben tot de patiënt,gaf mij het gevoel dat er niet echt geconcentreerd werd op het werk.
Het zou wel fijn zijn als er een glaasje water word aangeboden bij de tandarts afspraak van 3 november om de bloedsmaak uit je mond te spoelen.
Kort, duidelijk en op een professionele, vriendelijke manier. Bonus: kindjes krijgen een muntje voor een kado, dus zijn altijd blij als ze naar de tandarts mogen!
Tot nu toe heel tevreden met deze praktijk.
Ik ben heel blij met jullie dank jullie wel
Prettig geholpen op een rustige ontspannen manier. Tijd werd genomen om behandeling uit te voeren.
Ik kom hier al vanaf mijn 18e en mijn kinderen vanaf ze in de stoel kunnen zitten. Het is een fijne praktijk waar wij we altijd snel en goed worden geholpen.
Ik heb de behandeling als relax ervaren en ben heel blij met het eindresultaat. Was ook heel snel klaar.
De behandeling ging heel goed. De tandarts en de assistente werkte heel secuur. En stelde mij ook gerust.
Al jaren mijn tandartspraktijk. Fijne mensen, iedereen is vriendelijk. Mooie, lichte praktijk. Je weet waar je aan toe bent, behandelingen worden goed uitgelegd. Ze denken met je mee.
Wij voelen ons altijd welkom bij alle personen in de praktijk.
Door corona en meerdere slechte tandartservaring, ben ik een paar jaar niet naar de tandarts geweest. Mijn gebit heeft achterstallig onderhoud, maar ik kon toch terecht en werd zonder gereserveerdheid bejegend. Dat had ik net nodig om over mijn gene heen te komen. Ik heb er weer vertrouwen in, dat ik nog jaren lang, met grotendeels, mijn eigen tanden en kiezen, allerlei lekkers weg kan happen.
Liendenhof 99
1108HE Amsterdam-zuidoost
Tandheelkunde Nellestein is een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autovrije wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Onlangs is de praktijkruimte gerenoveerd en verfraaid. Het behandelinstrumentarium is up to date en state of the art. We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.