geweldig geholpen ondanks mijn afwezigheid van vier jaar door, corona en persoonlijke malaise.
Zie boven
Ik vind de arts deskundig Vriendelijk Weet je op je gemak te stellen Ik kan met al mijn vragen bij hem terecht
Vriendelijk en behulpzaam
Fijne tandarts
Ron is een tandarts die zijn vak meer dan uitmuntend uitoefent. Bovendien is hij vriendelijk, geduldig, begrip- en humorvol. Na een behandeling waar ik behoorlijk tegenop keek ben ik weer fantastisch er doorheen geholpen. Ook bij eerder meegemaakte spoedgevallen kan je vrij snel in de praktijk worden geholpen.
Ik heb nogal eens acute gebitsproblemen en kan daarmee altijd op korte termijn terecht. Word dan altijd vriendelijk en deskundig behandeld.
Satisfying experience.
Super goed geholpen weer!
Precies op tijd geholpen door vriendelijke mensen. Kwam voor vernieuwing vulling. Gevraagd of ik een verdoving wilde. Toen ik dat niet wilde vroeg de tandarts een aantal keren of alles nog goed ging, dus hij was niet alleen georiënteerd op de kies. Vulling goed gezet en samen gekeken hoeveel deze nog afgevlakt moest worden. Al met al prima geholpen.
Heb niets toe te voegen, iedereen vriendelijk en ik heb altijd het idee dat ik in goede handen ben.
In de ochtend gebeld voor een afspraak,deze duurde wat langer dan normaal,maar dat had een goede reden ..personeelstekort aan de balie. Op afspraak ,ik kwam voor de jaarlijkse controle maar had ook last.. bleek dat er een stukje vulling was afgebroken. Kon én de controle én gelijk geholpen worden aan de vulling. Kortom..klasse Tandarts en Top geholpen!! ( weet eerlijk gezegd zijn naam niet , ik denk Cees Wevers) Chapeau!
Vriendelijk, snel en efficiënt.
Het is de eerste keer dat ik bij hem kwam ivm pensioen van mijn oude vertrouwde tandarts, nog te vroeg om hoger te beoordelen.
Bram is een fijne uitstekende tandarts.
Snel en vakkundig.
Ik ben erg op mijn gemak gesteld, had vertrouwen in de behandelaars, maar ik verwacht niets anders ben ik gewend
Van informatie gesprek tot aan de operatie goed en duidelijk begeleid. Zeer fijne praktijk, deskundig, maar vooral menselijk. Pluspunt vind ik persoonlijk het extra tijd en aandacht hebben voor de angstige patiënt.
Een zeer zorgzame groep deskundige die de zorg voor het gebit op hoog niveau uitvoert. De persoonlijke situatie respectvol benaderd waardoor we ons vol vertrouwen door hen laten behandelen.
Fijn en mooie afsluiting
Goede kindvriendelijke behandeling. Echt heel tevreden over deze tandartsenpraktijk.
Mondhygiënist Faith en collega's zijn geweldig. Voeren gesprekken en werken zorgvuldig. Ik ben zeer tevreden.
Na heel veel jaren heb ik de tandarts en mondhygiëniste weer bezocht. Dit was begin van het jaar. Afgelopen week ben ik naar de controle afspraken geweest. Hieruit bleek dat ik toch weer een behandeling nodig had. Dit is professioneel uitgevoerd. Ik ben hier erg tevreden over en heb zelfs gevraagd of mijn kind voortaan bij deze tandarts op controle mag. Gelukkig kon dit. Erg vriendelijke personeel. Top!
Planning prima, behandeling (controle) goed en efficiënt. Tandsteen verwijderen door tandarts zelf zeker vlotter
Liendenhof 99
1108HE Amsterdam-zuidoost
Tandheelkunde Nellestein is een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autovrije wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Onlangs is de praktijkruimte gerenoveerd en verfraaid. Het behandelinstrumentarium is up to date en state of the art. We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.