Ben al vanaf 1985 bij Dr. Ron Steenkist . Woon sinds 1992 in Kortenhoef . Dat is 2x25 km. Dat is duidelijk !
Vlotte behandeling
Ik kom al sinds 1987. En de nodige gedaan aan mijn gebit. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Voel mij op mijn gemak.
Ben heel erg goed geholpen
Christine jij bent geweldig!!!!!
De vervanger van mijn tandarts heeft afgelopen donderdag mijn kies moeten trekken, hij viel niet meer te redden. Voor, tijdens en na de behanding gerustelling en goede uitleg van zijn kant. Dat maakte het minder vervelend, ondanks dat de kies er niet in 1 keer uit ging. Voor mijn gevoel een deskundige tandarts, eigenlijk inherent aan de tandartsenpraktijk Nellestein!
Er is genoeg expertise in huis voor een correcte behandeling.
Ik ben nu voor de derde keer bij tandarts Bram geweest met mijn 3jarige en ik vind hem een hele fijne tandarts. Hij heeft het heel rustig opgebouwd met mijn dochter en ervoor gezorgd dat zij nu zelfs een beetje uitkijkt naar een tandartsbezoekje. Hij neemt zijn tijd, maakt leuke grapjes, is heel leuk met jonge kinderen en weet ze op hun gemak te stellen. Ook naar mij toe is hij duidelijk en geeft hij fijne adviezen.
Zie hierboven
Eerste keer dat geen tandsteen verwijderd werd, hoop niet dat ik bij mondhygiënist ben ingepland dan loop ik weg 23 september
Fijn en zeer vakkundig geholpen.
Ik was de hele tijd in goede handen in een rustige omgeving.
Zeer goede behandeling en alles heel duidelijk en rustig aangekondigd wat er gaat gebeuren en uitleg over hoe het ervoor staat , met hele goede tips voor zelfonderhoud. Al 3 keer geweest , en uiterst tevreden, een 10
Erg vriendelijk en geduldig Dank U voor alle moeite.
Ik ben eigenlijk altijd wel tevreden over tandartspraktijk Nellestein. Ik kon dit keer snel een afspraak maken.
Super vriendelijk
Mijn ervaring heb ik hierboven beschreven
Een bezoek aan de tandarts word op deze manier door mij maar zeker ook door mijn kind als erg fijn ervaren. Goede adviezen, (kind) vriendelijke tandarts, een fijn tandarts bezoek!
Ik werd zeer netjes behandeld en de behandeling duurde niet al te lang (wat ik persoonlijk fijn vind). De tandarts was heel vriendelijk en vroeg een aantal keer of ik comfortabel was.
Zeer kundig en vriendelijk personeel met echte belangstelling voor de persoon achter de patiënt. Ze nemen de tijd om naar je te luisteren.
waarom MOET ik hier iets invullen?
The session was relaxing as always,despite the type of service which can be stressful, I am always put at ease with a nice catch up chat before we start the process. My teeth are stronger and healthier
Fijne binnenkomst, vriendelijke tandarts en veel transparantie in de behandeling.
Liendenhof 99
1108HE Amsterdam-zuidoost
Tandheelkunde Nellestein is een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autovrije wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Onlangs is de praktijkruimte gerenoveerd en verfraaid. Het behandelinstrumentarium is up to date en state of the art. We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.