Ik ben tevreden met hoe ik geholpen wordt.
Weekeind kiespijn, maandagmiddag bellen, dinsdag al terecht om probleem op te zoeken en volgende week anderhalf uur in de stoel voor zenuw behandeling. (Dat laatste is dan wel weer een tegenvaller maar dat moet ik mijn gebit verwijten).
Hele fijne tandarts , Bram . Zeer vakkundig en erg aardig . Ook Faith , de assistentie is een topper!
Professioneel en patiënt vriendelijk.
Vriendelijk en heel deskundig.
Mijn kroon liet opeens los. Ik ben blij dat ik gauw geholpen kon worden.
Mijn kroon was afgebroken van de kies. In de ochtend meteen gebeld voor een afspraak. Kom binnen de drie uur al langskomen. Vriendelijke en deskundige behandeling en nu kan ik weer normaal eten
De praktijk is altijd professioneel, de medewerkers ook en altijd vriendelijk. Alles wordt je ook goed uitgelegd.
Er wordt geluisterd, men weet wat te doen daardoor voel ik mij op mijn gemak.
Had tandarts angst mede door bram ga ik nu (bijna) met plezier naar de tandarts
Goed, vakkundig en met geduld geholpen
Ik kom nu al een paar jaar bij jullie mondhygiëniste, Shanice. Zij is in 1 woord geweldig. Met de tips die ze me een jaar of wat terug gaf ben ik aan de slag gegaan, met een goede gebitsgezondheid tot gevolg. Ze werkt, snel adequaat, deskundig en ze is altijd vriendelijk en warm. Ze heeft echt oog voor de persoon en meent het met je als mens. Ik ben echt blij met haar en ga zelfs met een fijn gevoel bij haar langs en ook weer weg. Dankjewel Shanice en chapeau!!
Vanaf binnenkomst tot vertrek ben ik prima behandeld, zowel door assistente als tandarts. In de behandelkamer werden al mijn vragen goed beantwoord.
Had gebroken kiesjes die zijn gemaakt maar weer snel afgebroken na een maand.De volgende keer geholpen dat ging goed. Hopen dat het erop blijft. Verder zijn ze aardig.
Op tijd geholpen vlgs afspraak, vriendelijke en kundige medewerkers en Ron is en blijft een topper! Grtz van Ad
Vriendelijk en rustig geholpen. Komen professioneel over
Ik kom al jaren bij dezelfde tandartspraktijk. Het personeel is vriendelijk en professioneel. Het is een vertrouwde omgeving geworden en een tandartsbezoek is altijd een fijne ervaring.
Zorgzaam en erg bekwaam
Ik adviseer echt deze praktijk . Ik ben zeer tevreden. Professionele tandartsen en mondhygiëniste . Áltijd vriendelijk personeel.
Top van een tandarts. Uitermate geschikt.
Goed geholpen
Ik ben prima geholpen en hoefde niet lang te wachten.
Deze ervaring heb ik al meer dan 20 jaar.
Al lang mijn vaste tandarts, erg fijne ervaring en altijd bereikbaar en aanspreekbaar.
Liendenhof 99
1108HE Amsterdam-zuidoost
Tandheelkunde Nellestein is een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autovrije wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Onlangs is de praktijkruimte gerenoveerd en verfraaid. Het behandelinstrumentarium is up to date en state of the art. We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.