Ik ga vooral naar de mondhygiëniste en daar ben ik heel erg tevreden over.
altijd een goede behandeling
Prima.
Klantgericht, efficient
Prettig, deskundig doet veel moeite
was de 13 september bij de inplantoloog geweest. meneer inplantoloog (N. Kalis )was heel aardig en heel lief voorzichtig veel geduld en vertel met zijn ervaring en geduld wat er gaat gebeuren en was heel vriendelijk. vraag 2 tot 3 keer als ik het goed begrijp en als ik vragen heb mocht ik altijd vragen , ik was zelf heel bang en vol spanning maar zijn assistenten weten heel goed hoe hun een bange persoon moet geruststellend. of zwaaien met mijn zakdoekje. haha, Ik heb tot nu toe geen spijt van het behandeling en hoop heel snel dat ik straks mag eten, lachen met een heel mooi gebit. Vriendelijke Groet Shahaira Martina
Ik weet geen namen van de dames die mij behandeld hebben. Maar ze waren erg aardig.
Wordt altijd fijn geholpen door imske
De behandelaar is zeer professioneel en vriendelijk en legt alles geweldig uit.
Ik ga regelmatig naar de mondhygiëniste en heb daar altijd een top behandeling. Ze is super vriendelijke en maakt altijd een praatje.
Door een kauwgummetje werd een behoorlijk grote vulling uit mijn kies getrokken. PANIEK!! - een belletje met de praktijk en een datum voor een bezoek aan de tandarts kon snel worden gerealiseerd. Vervolgens een goed gesprek gehad en uitgebreid advies gekregen over verschillende mogelijkheden. Top.
Zeer professioneel en fijn en vriendelijk personeel
aardige vriendelijke vakbekwame mensen!
Bij deze aardige vrouw voel ik geen pijn en toch lekker schoon. In het verleden bij andere zat ik met tranen in me ogen op de stoel wat dus blijkbaar niet nodig is.zeer tevreden
Vakkundig geholpen
Ik heb bijna 20 minuten moeten wachten voordat ik werd geholpen. DE behandleing zelf was prima en zeer professioneel
Geen opmerkingen
Ben heel tevreden over mevrouw Thijm
Altijd fijne ervaring, wordt goed geholpen.
Is erg goed, vriendelijk personeel en kundig
Clientvriendelijk. Goede en deskundige behandeling gekoppeld aan advisering.
Kortenhoevenseweg 59 A
4128CN Lexmond
Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.