Goede uitleg wat tandarts ging doen en niks aandringen om bijzondere verrichtingen te laten doen ,hele fijne ervaring .Daarom gelijk vervolg afspraak gemaakt en mondhygiënist erbij .Hoop zo dat dit zo blijft ga ik toch anders naar de tandarts
Vakkundig geholpen
Kom hier al vanaf mijn 13de, ben nu 56..na mijn verhuizing van utrecht naar brabant wel naar een ander gegaan, maar meteen weer terug naar lexmond..wil nooit meer naar een ander!
klantvriendelijke mensen
Zie boven
Als angsthaas voor de mondhygiëniste toch op aanraden van de tandarts bij Astrid geweest. Wat een verademing na mijn ervaring van de laatste keer.
Super mooie
Gewone periodieke controle
Onlangs implantaat laten zetten na verwijderen van brug wegens ontsteking! Eerst 9 weken moeten wachten op zenuwbehandeling en na deze behandeling na 6 Maanden traject voor een implantaat te laten zetten. Er is mij beloofd dat het implantaat en kroon gemaakt kon worden volgens mijn wensen helaas niet gelukt. Meerdere malen discussie over de kleur en ik wilde absoluut geen kleurverschil en mijn echtgenoot heeft dit ook telefonisch nagevraagd bij Tandarts Nico en hij heeft toegezegd dat deze kleur te maken is. En het eindresultaat is kleurverschil en de de geplaatste kroon op implantaat zit niet lekker en ik heb pijn aan mijn tandvlees. Nu meerdere dit kenbaar gemaakt ook nog bij een andere tandarts in de praktijk en die zou overleggen met Nico en hij vertelde mij alleen dat er kosten aan waren verbonden, maar dat vraag ik niet! Ik heb al +/- € 3000,- heb betaald dan mag je ook wel iets verwachten! Ik zou er nog verder over gehoord worden maar ook helaas tot op heden niets meer gehoord! Als ik dit van te voren had geweten had ik het in deze praktijk niet eens laten doen! Ik vraag niet wat het kost ik mag wel resultaat verwachten! Een zeer teleurstellende ervaring helaas!
Vooraf altijd herinnerd aan de afspraak volgende dag! Prettige ontvangst door receptie Behandelingen verlopen prettig! Daarbij wordt over het algemeen uitgelegd wat er gedaan wordt!
Kundig, serieus,
In deze praktijk kom ik graag omdat je uiterst correct, vriendelijk en deskundig wordt behandeld.
Prettig en goed geholpen met goed advies
Mijn ervaring is goed alleen zijn wij de laatste tijd wel een paar keer van tandarts moeten veranderen ivm bv zwangerschap/ andere werkplek.
Snelle en fijne behandeling
Ik was voor controle, dat duurt nooit lang maar stond nu mega snel weer buiten
correct
Zowel de medewerkers aan de balie als de behandelaar zijn zeer vriendelijk en deskundig.
Ik werd op tijd geholpen, kundig en vriendelijk. Kon voor een noodgeval snel terecht.
Goede ervaring. Goed behandeld en vriendelijk. Korte wacht tijd.
Een duidelijke, vriendelijke en doortastende mondhygieniste. Het deed vrijwel geen pijn.
prettig
heb van 13.45 uur tot 14.45 uur in de stoel gelegen en de verdoving wilde nog steeds niet werken ook extreem veel pijn geleden met het prikken van de naalden van de verdoving wat maar niet lukt er werd veel geknepen in de wang toen na een uur werd er een andere tandarts bijgehaald die zette pijnloos een verdoving die direct wel de kies verdoofde al met al tot 15.45 uur in de stoel gelegen een dag later ging de noodvulling los extreem pijn met het eten en er zat een vlijmscherpe punt waar ik iedere keer mijn tong aan openhalen en daardoor niet kon eten weer terug geweest
netjes op tijd geen wachttijd
Kortenhoevenseweg 59 A
4128CN Lexmond
Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.