Er was geen wachttijd, ik kwam voor een controle maar kon direct ook geholpen worden aan het vervangen van 2 oude vullingen. Heel fijn! Super efficiënt
Zoals ik het kan beoordelen prima behandeling gehad. Nauwkeurig en vooral ook op een rustige en ontspannen manier. En daar komt nog bij dat het contact heel leuk is waardoor je dan ook ontspannen in de stoel zit.
Ik ga al lange tijd naar deze tandarts en ben heel tevreden.
geen
Zeer tevreden!
Dank de vakkundige zorg van de orthodontisten en de tandarts werd een probleem op tijd ontdekt en verholpen. Ook de communicatie rondom afspraken verloopt uitstekend. Deze praktijk is een aanrader!
Prettig, professioneel met rust en aandacht.
De kinderen worden erg op hun gemak gesteld en worden stap voor stap meegenomen in de behandeling waardoor er geen onverwachte dingen voor hen gebeuren.
Fijne tandarts, altijd vriendelijk.
Ik kom er al 20 jaar en in de loop van tijd met de kinderen, die geen angst voor de tandarts hebben. Tandarts en assistente zijn altijd goedgehumeurd en erg vriendelijk. Tandarts is ook kalm en neemt de tijd voor jou. Ik en mijn kinderen voelen ons op ons gemak. Informatie over eventuele vervolgbehandelingen zijn duidelijk.
Noortje is een kundige tandarts en ook nog eens lief en geduldig. Ook de tandarts assistente is heel aardig.
zie hierboven Ik weet helaas de naam van de preventieassistent niet die mij heeft geholpen, daarom heb ik nvt ingevuld bij de laatste vraag. Staat de naam bij de bevestiging/herinnering die wordt gestuurd? zo niet, dan is dat misschien een tip?
s'morgens afspraak gemaakt, s'middags behandeld en volgende dag aangepast gebitje kant en klaar. Wat wil je nog meer.
De mondhygiëniste nam de tijd om me te informeren over kansen om mijn gebit nog beter te onderhouden. Positief gevoel!
goed en professioneel.
Geen commentaar
We worden snel, maar met zorg, zeer adequaat geholpen.
Er wordt goed gecommuniceerd. Iedereen is vriendelijk en er wordt goed naar mijn tanden gekeken. Er zijn leukere dingen om te doen maar ik ben zeer tevreden over de behandeling en het hele voorkomen van de praktijk.
Snel geholpen, mijn tandarts is gewoon super! Hij kent zijn patiënten.
heb zeer goede ervaringen met de tandarts
Voor mijn dochtertje elke bezoek bij de tandarts is er een feestje.
Dat zegt voldoende
De controle begon met een vriendelijke ontvangst in een ontspannen sfeer. De controle en het schoonmaken van de tanden ging degelijk en professioneel in een fijne sfeer.
Al heel veel jaren bezoeken mijn dochter en ik tandarts Tielbeek, die de gave bezit om je gerust te stellen en door zijn zachtaardige aanpak hebben we geen schrik en voelen we ons veilig. Hij levert bovendien goed werk af! Ook zijn vaste assistente is een superaardige meid, die zorgt voor de kers op de taart. Een echte aanrader dus!
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!