Vriendelijk, open en snel
Paul Tielbeek was al mijn favoriete tandarts, maar de fietspraat , en natuurlijk een gebleken zuiver gebit, maakten dit bezoek niets minder dan bijzonder
De dienstverlening is prettig en op tijd. Ik kom al sinds 1997 bij deze tandarts en heb alleen maar goede ervaringen. Jammer vind ik het wel dat niet on-line een afspraak gemaakt kan worden.
Fijn dat ik een glas thee kon krijgen tijdens het wachten op mijn moeder. Mijn moeder is vriendelijk geholpen door Janine.
Hele korte wachttijd en de behandeling was snel en goed gedaan
De afgelopen weken heeft mijn vader een nieuw klikgebit aangemeten gekregen en het eindrestultaat is prachtig. Het ziet er heel natuurlijk uit en het zit goed. Geen pijn of vervelende drukpunten en het klikt goed vast. Morgen gaat hij nog 1x ter controle langs en dan kan ie er weer jaren mee vooruit! De begeleiding van het hele traject is ook perfect verlopen, hartelijk dank!
Ik was netjes op tijd aan de beurt. De behandeling verliep vlot en professioneel gevolgd door een vervolgafspraak over twee weken. Personeel is vriendelijk.
Juiste behandeling en goed advies
Kundige, vriendelijk tandarts die altijd goed helpt.
ze luisteren goed en leveren goed werk af
Tielbeek goede en vertrouwde tandarts,
Klantgericht en prettige behandeling
De tandarts liet mij met behulp van een spiegeltje zien waar zij een klein beginnend gaatje zag. Zo begreep ik meteen waar ik op moet letten en hoe mijn gebit op dat moment is. Ook legde ze uit wat de assistent noteert in de computer. Het is fijn om betrokken te worden bij je eigen gebit zodat je daar extra aandacht aan kan geven. Voorheen bij mijn andere tandarts hoorde ik nooit iets over zulke dingen en was het altijd 'gewoon' goed. Lieve en zorgvuldige meiden die als tandarts en assistent werken. Ik voel me hier op mijn gemak.
Kundig, vriendelijk, afspraken zijn goed in te plannen.
Fijne tandarts en assistent.
Ik ben een angst patiënt, maar de tandarts heeft geduld en stelt je op je gemak. Heel blij mee!
Deskundig en vriendelijk
Heel vriendelijk en kundig.
Ik ben al meer dan 25 jaar bij dezelfde tandarts. En ik ben zeer tevreden.
Fijne zorg
Niet ook lang hoeven wachten, heel prettige tandarts
Jammer dat we ruim een kwartier hebben moeten wachten, maar dat kan gebeuren.
Zo kundig en prettig dat angst niet nodig is
Ouverture 149
5629PT Eindhoven
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!