Geen wachttijd, professionele mensen zowel assistente als tandarts zelf
Voel mijzelf op mijn gemak
Alleen ik was pas na een half uur na afspraak aan de beurt
Er werd voldoende tijd voor me genomen en de uitleg en behandeling was goed.
Ik kon snel terecht. Iedereen was vriendelijk en begripvol. Een tandartsbezoek vind ik altijd spannend, maar ze deden echt hun best om het zo prettig mogelijk te mogelijk te maken.
Vriendelijk ontvangst. Nadeel van deze praktijk: Geen avondopstelling
Ik wordt goed geholpen met aandacht voor mijn angst.
Op tijd geholpen en een prettige benadering van de tandarts en de assistente.
Werd snel geholpen en ook met mijn. Angsten werd goed rekening gehouden Super vriendelijke personeelsleden En resultaat ver boven verwachting !! Netjes
zie boven
Ontvangst was al " vertrouwt" . Behandeling bij de TA, dhr. van Oers, zeer zeer relaxt en prettig!!! Aangename verrassing :)
wordt altijd vriendelijk ontvangen en geholpen
Is goed
Alleen doordat de slang te hard in mijn mondhoek werd geduwd, nu een zeer pijnlijke mondhoek, met vel eraf.
Op tij en snel geholpen
Het was een snelle controle, goede service en aardige mensen
ik ben niet tevreden over de tandarts assistente , ze liet tot drie keer toe mijn mond helemaal vol lopen met water , het liep langs mijn wang naar beneden, Toen we alleen in de praktijkruimte waren , zette ze een klem in mijn mond en begon me moedwillig in mijn tandvlees te prikken, ik kon alleen maar aaaaaa roepen, Daar kwam tandarts van Oers op af en moest ze stoppen met de behandeling.
Fijne tandarts. Legt alles uit. Assistente mag iets meer uitleg geven bij het schoonmaken. Maar ze deed het wel goed.
Prima geholpen, snel afspraak kunnen maken. Wel bijna half uur na aankomst en afgesproken tijd moeten wachten op oproep voor behandeling
Nooit gedacht dat een door vroegere ervaringen getraumatiseerde tandartsbezoeker deze review zou geven. Mijn vorige tandarts van Hasselt was al een verademing t.o.v. mijn vroegere ervaringen. Maar zijn opvolgers zijn zo mogelijk nog vriendelijker. Daarnaast zijn mijn ervaringen bij tandartspraktijk Zundert vanaf de afspraak tot en met de behandeling duidelijk en zeer professioneel.
Vriendelijk ontvangen en behandeld
Kies afgebroken kon de andere dag al komen.
goede services ondanks dat de tandarts te laat op zijn werk was ivm drukte op de weg werd verteld.
Goede uitleg over de behandeling en stap voor stap wat er werd gedaan
Zowel bij mijn aankomst als bij mijn vertrek, zat de baliemedewerkster minimaal 15 minuten te bellen met een zorgverzekeraar over een bepaalde kwestie. In het begin stonden er drie mensen te wachten, bij het vertrek twee mensen. Persoonlijk vind ik het onbegrijpelijk en niet verstandig om tijdens het "spitsuur", dit soort telefoontjes te verrichten. In mijn optiek zijn er overdag rustigere momenten om dit te doen. Kwam niet echt professioneel over en mensen raken hierdoor toch geïrriteerd.
Molenstraat 170
4881 GG Zundert