Goed geholpen
Tijdens de halfjaarlijkse controle bleek door een prothese een beschadiging aan een tand te zijn ontstaan. Hiervoor zou ik een afspraak moeten maken maar omdat er plots toch ruimte in de agenda gekomen was stelde men voor deze vulling direct te zetten. Erg fijn voor mij want scheelt weer plannen en reistijd. De behandeling werd zeer professioneel uit gevoerd en het was mooi om te zien hoe goed de tandarts en de assistente als een perfect team samen werkte en in een recordtijd de behandeling uitvoerde. Het leek wel een pitsstop in de tandarts F1 stoel. Perfect en pijnloos. Bedankt!
Zeer goed en zeker vriendelijk voor de kindere die het spannend vonden
ik werd prima en vakkundig geholpen.
Bij aankomst prettige ontvangst door balie medewerkers. Maar de mondhygiëniste stond al.op.mij te wachten en begon op een onvriendelijke toon over dat ik te laat dat. Ik was ietsje te laat en dat kan iedereen gebeuren. Zij vroeg ook.nog waarom.ik te laat was en ik gaf, achteraf heel stom van mezelf, daarop ook antwoord. Maar dat gaat haar helemaal.niets aan. Ook moest ik zelf op het laatste moment nog vragen of zij het "ijzertje" onder mijn klikgebid nog schoon wilde maken. Want dat hoort toch ook bij die behandeling vind ik. Tandarts ken ik nog niet zo goed. Heeft alleen nog maar controle 2x gedaan. Volgende week gaat er een kies getrokken worden. Dan kan ik zijn en mijn ervaring wat beter bekijken. Jammer dat ik hem af en toe.niet goed kan verstaan omdat hij slecht Nederlands praat.
Tandartspraktijk zonder poespas , ons kent ons . Niet het gevoel een nummer te zijn
ben heel snel en goed geholpen na wat ik meemaakte thuis ,er was een misverstandje goed uitgelegd en meteen uitgepraat.
Ben altijd zo bang om te gaan maar ben echt gerust gesteld bij innenkomst en rustig behandeld
Op tijd en goed geholpen. Ook vriendelijke ontvangst altijd aan de receptie. Bereikbaarheid en parkeergelegenheid perfect
Behandeling/controle was prima. Bij de balie werd ik niet direct aangesproken en dit is jammer. Ik snap dat de twee medewerkers bij de balie even in gesprek waren, maar even een goedemiddag ik ben zo bij u zou wel fijn zijn. Ik had een periodieke controle gepland met extra tijd voor een gevoelige tand. Bij binnenkomst was de tandarts alleen gefocust op de gevoelige tand. Vervolgens werd ik bijna weggestuurd zonder de periodieke controle. Daar heb ik wat van gezegd en gelukkig heeft de tandarts nog even gekeken. Al was dat wel erg vluchtig.
nauwelijks wachttijd, vlot nieuwe afspraak kunnen malen voor vervolgbehandeling en halfjaarcontroles.
Door eerdere pijnlijke ervaringen bij een andere tandarts ben ik al heel wat jaren erg angstig om naar de tandarts te gaan. Mijn eerste ervaring bij tandarts van oers was meteen een vulling vervangen omdat deze lekte. Hij en de assistente hadden veel begrip voor mijn angst en namen beide ruim de tijd. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen waardoor ik echt niets heb gevoeld van de behandeling. Ik hoop dan ook dat ik langzaam weer opnieuw met meer vertrouwen naar de tandarts kan. In elk geval raad ik tandarts van Oers aan als je erg bang bent.
Hele fijne tandarts praktijk.
Vriendelijk en mensen die tijd voor je hebben!
Ik werd vriendelijk geholpen en de service was snel, duidelijk en prettig. Er wordt echt klantgericht gewerkt en dat merk je. Erg fijn!
Een fijne tandarts en team.
Nvt
Werd naar tevredenheid behandeld
Heel netjes ontvangen en behandeld.
Allemaal hele aardige, betrokken mensen.
keurig zoals het hoort
Aardig personeel en je wordt goed geholpen
Ik heb een brug laten plaatsen, prima geholpen duidelijk uitleg en vakkundig geplaatst.
Molenstraat 170
4881 GG Zundert