Wordt zeer prettig geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel
altijd lief,
Goed.
Controlebeurt was zorgvuldig en het overleg was duidelijk.
Nee
Deskundig, rustig, vriendelijk
Alles is prima, correct personeel! Enige minpuntje is als je afspraak wilt verzetten omdat je verhinderd bent dan ben je half jaar later pas aan de beurt! Heb dit ook besproken en Kraan kampt daar al tijden mee maar schijnt moeilijk te zijn om aan mondhygiënisten te komen.
Zoals gewoonlijk een prettige sfeer, en prima behandeling
Allemaal zeer vriendelijk
Afspraak keurig op tijd
Wordt altijd vakkundig en vriendelijk geholpen
Vriendelijke en behulpzame balieassistenten, vriendelijke tandarts. Een tip, stel meerdere avondspreekuren in. In het verleden wel al eens eerder opgezet maar toen te weinig ruchtbaarheid aan gegeven.
Mevrouw Landman is zeer kundig en ervaren.ze werkt in alle rust en legt alles zeer goed uit.
Ik ben al jaren bij Wietske de mondhygiëniste en dat bevalt zeer goed. Ze stelt mij op mijn gemak tijdens de behandeling en daarom nooit zenuwachtig. Hoop nog jaren bij haar te kunnen blijven.
Eerst bij de mondhygiëniste ,daarnaast bij de tandarts. Lange zit achter elkaar
Ondanks wat watergesputter goed behandeld.
Pretitig en deskundig behandeld,
In het voorjaar is er bij mij een gaatje gevuld. Voor de tijd geen last maar na de tijd zoveel meer last gekregen. Uiteindelijk na een lange tijd toch maar weer na de tandarts vulling iets lager gemaakt en met de mededeling van ja dat hoort er ook bij, bij een nieuwe vulling het zet uit en het krimpt. De gevoeligheid blijft maar ja met de gedachte het hoort zo maar door gaan. Uiteindelijk wordt de pijn ondraaglijk en leef ik op pijnstilling toch maar weer naar de tandarts. Blijkt het dat er zenuwen geïrriteerd zijn dus moet ik een wortelkanaal behandeling. Voor mijn gevoel had het niet zover hoeven komen!
ik heb wel 1 ding en dat heeft te maken dat er een consult in rekening is gebracht omdat ik er niet was. Normaal logisch maar ik had mijn kies kapot en wist dat ik maandag moest komen voor standaard behandeling maar ik ging ervan uit dat een kapotte kies meer tijd zou kosten en dus heb ik gebeld en is er een afspraak gemaakt voor de donderdag daarop en ik ging ervan uit dat de standaard consult verviel. Heb daarom een mail gedaan maar ik moest wel betalen. Er is gemaild dat het de tweede keer was maar ook die keer heb ik gebeld voor zover ik weet. Ik snap het van jullie kant maar mijn kant wordt niet begrepen en dat voelt erg vervelend
Waren als gezin, maar stonden binnen 15 minuten weer buiten terwijl de baliemedewerkster zei dat er 45 minuten waren uitgetrokken voor ons. Alle 3 hadden wij het gevoel dat er niks gedaan is alleen maar beetje aaien met een haakje en niet eens door het hele gebit. Andere keren was het altijd prima ondanks dat wij steeds wel een andere tandarts krijgen maar laatste tijd wel constant de zelfde maar nu weer een nieuwe. Deze keer als slecht ervaren.
Prettig.
Goede behandelimg
Professionele hulp, vriendelijke mensen, goede communicatie en altijd netjes en schoon.
Ben serieus geholpen door mevrouw Landman
Willemstraat 1
8601GH Sneek
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po